Byggenæringens Innovasjonspris 2017 jury består av Jon Sandnes, Knut Strand Jacobsen, Ann Ingeborg Hjetland og Kristin Malonæs (juryleder) med trofeet som går til vinneren.

Hvem vinner Byggenæringens Innovasjonspris 2017?

Byggenæringens Innovasjonspris 2017 deles ut som en del av åpningskonferansen på Bygg Reis Deg, onsdag 18. oktober kl. 10.00 på Norges Varemesse på Lillestrøm.

Byggenæringens Innovasjonspris går til et firma, organisasjon eller person som har gjort en særlig innsats når det gjelder innovasjon knyttet til prosesser, produkter og tjenester samt bidratt til en mer bærekraftig og digitalisert byggenæring. Løsningen skal være i funksjon og kunne dokumentere økt konkurransekraft og verdiskapning. De åtte finalistene som kjemper om det gjeve trofeet og æren er:

  • Arstyl LS1 Smygplate - levert av Deco Systems AS
  • Bimsync - levert av Catenda AS
  • Byggemappen - levert av Lean Konseptutvikling AS
  • Protan Blueproof - levert av Protan AS
  • Rimol Miljøpark - levert av AF Decom
  • Cliwi - levert av HeatWork AS
  • Termowood - levert av Termowood AS
  • Waterseal - levert av Hey`di AS

Det er et mangfold av innovative, norske produkter og løsninger i byggenæringen, og Bygg Reis Deg mottok mange søknader i første runde. I september presenterte de åtte finalistene seg for juryen. Det er stor bredde i kandidatenes løsninger, men felles for alle er at det er innovative produkter og løsninger i sitt fagområde som alle vil bidra til utvikling av norsk byggenæring.

- Det har vært mange spennende kandidater og et stort spenn blant deltagerne. Vi har vært opptatt av å følge kriteriene når vi har vurdert hver enkelt kandidat, og sett etter både det innovative, om det har en digital og/eller bærekraftig gevinst, at løsningen er i funksjon og sist men ikke minst potensiale til bred anvendelse, sier juryleder Kristin Malonæs i en pressemelding.

Byggenæringens Innovasjonspris deles ut for fjerde gang og juryen har i år vært ledet av Kristin Malonæs, direktør for Customer Operations i Innovasjon Norge. Hun har hatt med seg ekspedisjonssjef i Kommunal- og moderniseringsdepartementet, Ann Ingeborg Hjetland, administrerende direktør i Byggenæringens Landsforening, Jon Sandnes, og styreleder Virke Byggevarehandel, Knut Strand Jacobsen i juryen.

- Juryen har hatt en vanskelig jobb og har måtte holde fokus på kriteriene for å kunne skille de ulike kandidatene. De har brukt tid på å reflektere over mangfoldet i presentasjonene og er mektig imponert over kvaliteten og engasjementet fra de ulike kandidatene. Vi gleder oss til å annonsere en vinner på Bygg Reis Deg 2017 og ønsker alle finalistene lykke til, sier Gunnar Glavin Nybø, administrerende direktør, Bygg Reis Deg AS.

Er du interessert i å vite mer om de mest innovative løsningene og produktene i norsk byggenæring? Alle finalistene presenterer seg for presse og besøkende lørdag 21. oktober på Bygg Reis Deg. Registrer deg gratis som besøkende på Bygg Reis Deg her for å få adgang til både utstillingen og konferanse- og seminarprogrammet.

Bygg Reis Deg AS utvikler, markedsfører og arrangerer møteplasser for byggenæringen som gir deltakerne økt kunnskapsdeling og konkurransekraft.