Marte Liadal Ødegaard og Daniel Klemetsen. Foto: Peikko

To nyansettelser i Peikko

Peikko Norge har ansatt Marte Liadal Ødegaard og Daniel Klemetsen for å håndtere økende pågang.

Peikko Norge AS har hatt en markant vekst de siste ti årene, skriver betongartikkelleverandøren i en pressemelding.

Hovedsakelig er omsetningen rettet mot vindmøllefundamenter og bærekonstruksjoner i større bygg, skriver Peikko. På grunn av vekst i det norske markedet, har Peikko valgt å ta inn to nye medarbeidere, Marte Liadal Ødegaard og Daniel Klemetsen.

Ødegaard skal inn i Peikkos salgsavdeling, og skal ha fokus på alt fra innstøpningsgods til løfteprodukter, skriver Peikko.

– Jeg ser frem til å få være med på reisen videre med Peikko Norge. En sunn arbeidsplass med god arbeidskultur og med rett fokus - mot kundene. Det har vært noen lærerike og spennende uker i oppstartsfasen, hvor jeg er takknemlig for tålmodige og gode kollegaer. Jeg ser frem til fortsettelsen, uttaler hun selv i pressemeldingen.

Daniel Klemetsen er nyoppstartet i Peikkos salgsteam for å styrke markedsposisjonen til Peikko-produktet Delta-bjelken. Han har en bachelor i maskiningeniør og en master i strategi og ledelse.

– Så lenge jeg kan huske har jeg hatt ambisjoner om å spille blant de store aktørene i markedet. Peikko er et sterkt globalt konsern som vil gi spillerom for videre utvikling både i og utenfor landegrensene. Oppdaterte strategiplaner i Peikko Norge gjør at jeg ser frem mot hva vi skal få til sammen de neste årene, sier han.