Arkivfoto

Les Byggeindustrien nr. 16/Bygg Reis Degs messemagasin her

Her kan du lese Byggeindustrien nr. 16 - som også er det offisielle messemagasinet til Bygg Reis Deg 2017.

Byggeindustrien har gitt ut det offisielle messemagasinet til Bygg Reis Deg i en årrekke.

– Dette gjør vi også i år. Messeutgaven for Bygg Reis Deg kommer ut med Byggeindustrien nummer 16, og nå er denne utgaven ute. Magasinet ligger i sin helhet åpnet for alle i digital versjon på bygg.no – i tillegg til at den distribueres gjennom våre ordinære kanaler. I tillegg deles den selvsagt ut på Bygg Reis Deg – både ved inngangene og på Byggeindustriens to stands, sier sjefredaktør Arve Brekkhus.

Les Byggeindustrien nr. 16/Bygg Reis Degs messemagasin her

Mye stoff om Bygg Reis Deg
Bygg Reis Deg 2017 nærmer seg nå med stormskritt – messen går av stabelen på Norges Varemesse 18. - 21. oktober.

– I bladet vil du finne mye stoff om og for messen – i tillegg til øvrige artikler og reportasjer som omhandler hele den profesjonelle delen av næringen, legger Brekkhus til.

I tillegg til messemagasinet kommer Byggeindustrien også til å ha en omfattende dekning av arrangementet på bygg.no både i forkant og under messen.

– Vi kommer også til å produsere nyhetsbulltinen som blir delt ut hver dag messen pågår, legger han til.

Skattejakt

I Byggeindustrien nr.16/messemagasinet, er det plassert en rekke kofferter merket med en B rundt om i bladet, og leserne oppfordres til å finne ut hvor mange kofferter som er gjemt blant de totalt 348 sidene.

- Her kan leserne finne ut hvor mange kofferter vi har plassert i bladet og sende det i en e-post til oss senest tirsdag 24. oktober. Har du rett antall er du med i trekningen av et reisegavekort på 9.999 kroner, forteller redaktøren.

E-posten kan sendes til firmapost@bygg.no, skriv gjerne skattejakt i emnefeltet. Husk å skrive navn og kontaktdata slik at du kan kontaktes om du er blant de heldige. Det trekkes også ut ti trøstepremier blant alle innsendte svar, som er et par Byggeindustrien-vanter og en Byggeindustrien LED-refleks.

- Er du på Bygg Reis Deg, så kan du også levere svaret ditt på vår stand. Du finner oss i E-hallen på stand E03-12, sier Brekkhus. 

Her kan du skrive ut gratis adgangstegn med vår kode DbOkZW

Les Byggeindustrien nr. 16/Bygg Reis Degs messemagasin her