Illustrasjonsfoto

Her er finalistene til Norges hyggeligste håndverker

Konkurransen Norges Hyggeligste Håndverker har fått inn over 800 nominasjoner på hyggelige håndverkere over hele Norge. Nå er de 15 finalistene valgt ut, og publikum kan være med å stemme dem frem helt til kåringen på Bygg Reis Deg. 

- Vi er overveldet over det enorme engasjementet for konkurransen. 800 nominasjoner og flere titusen avgitte stemmer viser at det finnes mange dyktige og hyggelige håndverkere over hele Norge. Det viser også at mange nordmenn er fornøyde med håndverkerne sine. Juryen er imponert over hver og alle de nominerte, og vi hadde en svært vanskelig jobb da vi valgte ut de 15 finalistene, sier Magnus Müller i Dipper, som er en av initiativtakerne til konkurransen.

Vinneren kåres på Bygg Reis Deg fredag 20. oktober kl. 12.00. Kriteriene for å vinne konkurransen er en kombinasjon av faglig dyktighet, service og gode kundeopplevelser.

- Basert på nominasjonene ser vi at alle finalistene er dyktige fagpersoner som strekker seg det lille ekstra. Det blir vanskelig å kåre en vinner, så nå jakter vi på den av de 15 som virkelig har det ekstra som skal til for å bli Norges hyggeligste håndverker, sier Müller i Dipper.

Finalistene er:

Andreas Nygaard, Nesttun, Bergen

Atle Aage Hornig, Narvik

Bjørn Kvingedal, Søreidgren

Elisabeth Heien, Fevik

Fisnik Tahiraj, Nodeland

Jonas Henriksen, Gjeving

Karol Rac, Moss

Kurt Haugen, Snertingdal

Mehmet Karakus, Oslo

Sebastian Kollerøs, Oslo

Simen Paulsen, Askim

Steinar Engebretsen, Oslo

Stian Sivertsen, Stavanger

Svein Haakull, Skjold

Sveinung Tofteland, Søgne

Her kan du se alle finalistene på en samlet oversikt og gi din stemme.

Konkurransen er et initiativ fra Dipper og Mittanbud.no, i samarbeid med Bygg Reis Deg.