Foto: Øystein Grue/ Jernbanemagasinet

Baneservice tildelt ny sporjusteringskontrakt

Baneservice AS er tildelt sporjusteringskontrakten for områdene Oslo-korridoren, Øst og Vest.

Administrerende direktør Ingvild Storås i Baneservice. Foto: Baneservice

Kontrakten er på fire år med opsjon for ytterligere to år, og er en fornyelse av sporjusteringskontrakten som Baneservice har hatt de siste fem årene.

Baneservice skriver i en pressemelding at for maskinavdelingen deres er dette en meget viktig kontrakt, spesielt med tanke på de store investeringene som de har gjort de siste årene på maskinsiden.

To nye sporjusteringsmaskiner er kjøpt inn, en ble levert i 2016 og den andre ble levert i mars i år. De nye maskinene er utstyrt med det siste innen elektronisk utstyr, de er mer effektive og arbeidsforholdene inne i maskinene er betydelig forbedret.

- Vi er meget fornøyd med tildelingen av denne kontrakten, tilbakemeldingene viser at Bane Nor har tillitt til oss som leverandør og måten vi har planlagt å løse oppgaven på i årene fremover, sier administrerende direktør i Baneservice AS Ingvild Storås i meldingen.

– Nå kan vi fortsette satsningen med nyere, mer moderne og miljøvennlige maskiner, og utdanning av en ny generasjon førere, som bransjen sårt trenger, legger hun til.