Vi søker seksjonssjef for markedsområdet industri

ÅF Advansia er ledende i Norge innen prosjekt- og byggeledelse av store, komplekse landbaserte bygg- og anleggsprosjekter. Vi er i dag ca. 300 ansatte, de fleste med master-/bachelorgrad innen bygg-/tekniske fag. Våre medarbeidere jobber i team som representanter for byggherrer/prosjekteiere i roller som prosjektledere og byggeledere. Vi har gjennom mange år videreutviklet vårt kvalitetssystem med utgangspunkt i praktisk erfaring fra prosjektene, og er sertifisert iht. ISO 9001, ISO 14001 og OHSAS 18001. Bærekraft, miljø og sikkerhet blir høyt prioritert. Vår siste medarbeiderundersøkelse bekrefter at du vil få høyt motiverte kolleger som opplever at de får brukt sin kompetanse og som ser at de får gode muligheter for videreutvikling i et positivt og faglig sterkt arbeidsmiljø.

For tiden bidrar vi i prosjekter som Kampflybasen Ørlandet, utbyggingen av Campus Ås, nytt Munch-museum, Nye Deichmanske hovedbibliotek, nytt Tine Meieri i Bergen, utvikling av et karbonfangstanlegg for Norcem, vannrenseanlegg for Oslo kommune og atomavfallshåndtering for IFE.

FirmaÅF Advansia
FylkeOslo
Søknadsfrist09.11.2017

Vi søker nå en engasjert seksjonssjef industri med viljen og evnen til å utvikle seksjonens virksomhet og posisjonering i markedet.

Som seksjonssjef får du totalansvar for din seksjon. Du vil samarbeide tett med ledere for øvrige markedsområder, seksjoner og støttefunksjoner med fokus på å nå felles mål for ÅF Advansia. Du vil kunne ha en todelt rolle som innebærer ansvar for både salg og forretningsutvikling mot det norske industrimarkedet innenfor bl.a.: prosess-, næringsmiddel, farmasi-, fiskeoppdrett, VA-prosess og gruveindustri. I tillegg vil du kunne være oppdragsansvarlig for egne prosjekter inklusive ansvar for ressursstyring og personalledelse.

Ansvar som seksjonssjef:

  • Bidra til å utvikle mål, strategier og handlingsplaner for markedsområdet
  • Resultatansvar for seksjonen
  • Kundeoppfølging og tilbudsarbeid
  • Ansvar for seksjonens prosjektportefølje inklusive evt. rollen som oppdragsansvarlig/prosjektleder for enkelte prosjekter i en oppbyggingsfase
  • Ansvar for medarbeiderutvikling-og motivasjon samt ressursstyring i seksjonen

Hvem er du?

For å lykkes i denne rollen ser vi for oss at du er strategisk anlagt, målrettet og proaktiv. Du trives med å arbeide i et dynamisk miljø der forretning og kunde er i fokus. Å bygge og utvikle relasjoner til både kunder og kollegaer faller deg lett, og du tar gjerne initiativ til første kontakt med potensielle kunder. Videre har du en positiv innstilling, en evne til å motivere andre og skape et godt fellesskap. Du kommuniserer på en åpen og ærlig måte, er lydhør for andres innspill.

I tillegg ser vi for oss at du har følgende kvalifikasjoner:

  • Sterk på forretningsutvikling gjennom tett kundekontakt og god relasjonsbygging – du har oppnådd gode resultater
  • Erfaring med prosjektledelse fra større industriprosjekter, inklusive overordnet kontraktstyring, risikostyring og/eller fremdriftsplanlegging
  • Erfaring med å lede og utvikle motiverte medarbeidere og team med høy kompetanse og engasjement
  • Minimum 10 års erfaring fra landbasert industri
  • Et godt nettverk inn mot norsk industri
  • Master/Bachelor innen bygg/anlegg/maskin/elektro/automasjon eller annen relevant teknisk utdannelse

Vi tilbyr

Vi tilbyr deg muligheten til å spille en viktig rolle i vår videre utvikling av ÅF Advansia og vår satsing innen industri. Du får gode utviklingsmuligheter på en arbeidsplass med et hyggelig arbeidsmiljø og høyt motiverte og dyktige kolleger.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, gode forsikrings- og pensjonsordninger, fleksibilitet til å kombinere jobb og privatliv, fem uker ferie samt fri i romjul og påskeuken.

Om selskapet

ÅF er et ingeniør- og konsulentselskap med oppdrag innen energi, industri og infrastruktur. Vi har siden 1895 bidratt til våre kunders utvikling og fremgang. Gjennom å kombinere ulike teknologiområder og kompetanser skaper vi lønnsomme, innovative og bærekraftige løsninger for en bedre fremtid. Vår base er i Europa men vår virksomhet og våre kunder finnes i hele verden.

ÅF - Innovation by experience.

Kontaktinformasjon

Hilde Bohinen
Hilde.Bohinen@afconsult.com

Søk stilling

Vis flere stillinger: