Essve lanserer ny skrue på Bygg Reis Deg

På Bygg Reis Deg vil Essve presentere en ny type skrue, Essdrive.

- Etter fire års utvikling i samarbeid med tekniske eksperter og håndverkere, er vi nå klare til å vise frem en skrue som vi tror vil overraske markedet, sier markedssjef Silje Netskar i Essve i en pressemelding.

Presentasjonen av Essdrive på Bygg Reis Deg er en del av en forlansering, mens hovedlanseringen vil først skje våren 2018. Besøkende til Bygg Reis Deg blir derfor en av de første til å få prøve den nye skruen.

– Vi har i utviklingsfasen vært opptatt av å lage en skrue som tilfredsstiller det håndverkere sier er viktig med en skrue. Den må gripe direkte, gi en sprekkfri innskruing, og et pent sluttresultat. Essdrive svarer på alle disse utfordringene. Den griper direkte og krever mindre enn halvparten av trykkraften til dagens skruer. For en håndverker som bruker 500 skruer i løpet av en hel dag, kan han minske belastningen med ett tonn hvis han bruker Essdrive, sier Netskar.

Tømrer Torbjørn Nordskaug har brukt produkter fra Essve i mange år og var en av de første i Norge til å få teste Essdrive.

– Dette er en skrue hvor du trenger minimalt med startkraft og som griper med en gang. Spesielt i ubekvemme stillinger er det enkelt å skru og med Essdrive sparer du dermed kroppen for mye belastninger. Jeg ser også at sluttresultatet blir penere når jeg bruker den nye skruen. For meg vil Essdrive gjøre hverdagen både enklere og mer lønnsom, sier Nordskaug