Maskinførere og grunnarbeidere, Arnkvern-Moelv

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er 30 milliarder kroner (2016), og halvparten av de 7 400 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»

Stillingen inngår i Veidekke Entreprenør AS. Veidekke Entreprenør AS driver landsdekkende bygg- og anleggsvirksomhet. Selskapet bygger i hovedsak boliger, yrkesbygg, skoler og andre offentlige bygg, og innen anleggsvirksomheten leveres prosjekter innen vei, bane, kraft, industrianlegg og flyplasser. Veidekke Entreprenør AS har ca 4 000 ansatte og omsetter for 15 mrd. (2016).

Anleggsvirksomheten i Veidekke Entreprenør AS har 1200 ansatte og omsetter årlig for ca. 5 mrd. kroner. Vi gjennomfører alle typer større anleggsprosjekter i hele landet herunder vei, bane, fjellanlegg, kraftverk- og industriprosjekter.

FirmaVeidekke Entreprenør
FylkeHedmark
StedE6, Arnkvern-Moelv
Søknadsfrist23.10.2017

Vi skal i gang med bygging av E6 Arnkvern - Moelv, hvor vi nå søker etter erfarne grunnarbeidere og maskinkjørere. Kontrakten har en verdi på 2,3 mrd kroner og i tillegg kommer det flere store prosjekter i Oppland og Hedmark i årene som kommer, og vi rigger organisasjonen for vekst.

Vi søker nå

Prosjektet utbyggingen av Arnkvern – Moelv trenger nå dyktige og erfarne grunnarbeidere og maskinkjørere på valser, dumpere og gravemaskiner til å få fullført denne utbyggingen.

Synes du det er engasjerende og spennende få være med på en av de største utbyggingene på veiene våre i Norge? Er du i tillegg positiv, ser smarte løsninger sammen med andre, er fremdriftsorientert, ønsker å være med å påvirke - og i tillegg har lyst til å ha det gøy med hyggelige å flinke kollegaer på jobben – da er du den vi ser etter.

Vi ser helst at du har erfaring fra anleggsarbeid og at du har ADK-sertifikat og maskinførerbevis/fagbrev.

Vi kan tilby

Spennende roller med muligheter til å ta mye ansvar og være med å påvirke retning i organisasjonen. Du vil jobbe i et konsern med gode muligheter for kompetanseutvikling. Vi har også gode pensjons- og forsikringsordninger, og gjennom vårt aksjeprogram får du mulighet til å bli medeier i selskapet. I dag eier omtrent halvparten av ansatte i Veidekke ca. 16 % av aksjene i selskapet, noe som er ganske unikt for store selskaper i Norge.

Arbeidssted vil være på anlegg.

Spørsmål om jobben?

Sølvi Tengren

+47 951 50 383

Søk her

Vis flere stillinger: