Partner / Prosjektleder Bygg

Sannland Prosjekt AS tilbyr konsulenttjenester innen byggeledelse, prosjektledelse og prosjektering. Vi har ambisjoner om betydelig vekst de kommende årene og søker nå en partner/ prosjektleder som vil være en nøkkelrolle i selskapets videre utvikling. Sannland Prosjekt AS jobber med ulike kundegrupper, og vi har et utpreget kundefokus i våre leveranser.

FirmaSannland Prosjekt
FylkeOslo
Søknadsfrist05.11.2017

Drømmer du om å bygge et selskap sammen med engasjerte og dyktige kolleger?

Sannland Prosjekt AS er et nyetablert selskap med store vekstambisjoner. Vi har allerede opparbeidet oss en god kundeportefølje og søker nå en partner/ prosjektleder som skal være med å videreutvikle selskapet. Våre ambisjoner er høye og målsetningen er å være en foretrukket, anerkjent og solid aktør i markedet. Vår nye partner/ prosjektleder må derfor dele vår drøm om å bygge et selskap med sterke vekstambisjoner, samt sette høye krav til egen prestasjon og bidrag.

Som partner/ prosjektleder i Sannland Prosjekt AS vil du bli involvert i alle prosesser, fra strategi til gjennomføring knyttet til selskapets videre vekst. Vi ser etter deg som har god forretningsforståelse og evner å identifisere strategiske muligheter. Du har godt helhetsperspektiv over verdikjeden vår og et solid nettverk innen entreprenørbransjen. Videre har du en sterk kommersiell forståelse og evner å bruke dine relasjoner for å skape forretning og vekst.

Stillingen krever at du har solid byggteknisk kompetanse, og vi søker deg som har relevant høyere utdanning, gjerne sivilingeniør, og 10 års relevant arbeidserfaring. Du er en naturlig relasjonsbygger som evner å overbevise og få mennesker med deg gjennom tydelig og engasjerende kommunikasjon. For å lykkes som partner/ prosjektleder hos oss må du jobbe strukturert, ha sterk gjennomføringsevne og kundefokus, og være sulten på å identifisere nye forretningsmuligheter.

Dette er en spennende mulighet for en innovativ og ambisiøs person, som ønsker å være en del av et nystartet selskap i vekst. Vi kan tilby gode utviklingsmuligheter for riktig kandidat.

Søknadsfrist 5. november 2017.

For mer informasjon om stillingen, ta kontakt med daglig leder i Sannland Prosjekt, Per Christian Haaland på telefon 936 27 887, eller våre rådgivere i The Assessment Company, Bård Nordby på telefon 922 87 160 og Veronica Larsen på telefon 489 59 497.

Søk på stillingen her

Vis flere stillinger: