Vegplanlegger

Urbanisering, globalisering og klimaendringer utgjør tre av dagens største globale utfordringer – og de har stor innvirkning på infrastruktur og samferdsel. Behovet for å skape tettere og mer velfungerende bomiljøer innenfor eksisterende bystrøk krever bærekraftige, nyskapende og kostnadseffektive ingeniørløsninger.

FirmaRambøll Norge
FylkeOppland
StedLillehammer
Søknadsfrist14.11.2017

Vegseksjonen på Lillehammer i divisjon Hedmark Oppland søker vegplanlegger for å dekke opp en stor oppdragsmengde.

Vi er med i alle typer oppdrag fra store motorvegprosjekt, vegutbedringer, gang-/sykkelveger til kryssutbedringer, fra tidlig faser til byggeplan. I Rambøll jobber vi med det siste innen prosjekteringsmetoder og –verktøy der 3D/BIM prosjektering og visualisering er sentralt.

Rambøll Norge har et sterkt fagmiljø med samfunnsengasjerte og erfarne vegplanleggere som skaper gode løsninger til beste for våre oppdragsgivere. Våre kontorer har i tillegg til vegplanleggere et bredt tverrfaglig konsulentmiljø som dekker alle fag/tjenester for alle typer samferdselsoppdrag.

Om stillingen

  • Planlegging og prosjektering av veg og gateanlegg
  • Utarbeidelse av tegninger, anbudsdokumenter, faseplaner og kostnadsoverslag
  • Oppdragsledelse

Hvem vi søker?

  • Ingeniør/sivilingeniør med noen års erfaring som vegplanlegger fra rådgiver/entreprenør/offentlig virksomhet
  • Det er ønskelig med erfaring med Novapoint 20, Autocad, G-prog beskrivelse
  • Du må like å jobbe i team
  • Ha god muntlig og skriftlig fremstillingsevne

Rambøll tilbyr:

Rambøll er en global ledende samfunnsrådgiver og vi tilbyr gode muligheter for personlig og faglig utvikling gjennom varierte oppgaver. Dette betyr å lede an når det gjelder anvendelse av ny teknologi, utvikle og trene medarbeidere og vinne de betydningsfulle kontraktene. Vi tilbyr konkurransedyktig lønn, meget god forsikrings- og pensjonsordning, fleksibel arbeidstid og god ferieordning.

Om du er interessert og møter de kravene vi stiller til kompetanse og egenskaper, send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene på denne siden

For nærmere informasjon om stillingen, ta gjerne kontakt med seksjonsleder Tomas Moen. Tlf.: 99 29 54 10, e-post: tomas.moen@ramboll.no

Vis flere stillinger: