Anita Helen Grønnvold er ansatt som HMS-sjef i Block Watne.

Ny HMS-sjef i Block Watne

Anita Helen Grønnvold er ansatt som HMS-sjef i Block Watne.

Block Watne setter ytterliggere fokus på HMS-arbeidet med å forsterke organisasjonen med en nyopprettet HMS-sjef stilling. Block Watne ønsker å bygge en enda bedre HMS-kultur og ser behovet for å styrke kompetansen og erfaring innenfor dette viktige området, skriver selskapet i en pressemelding.

Anita Helen Grønnvold kommer fra stillingen som HMS sjef i Carrier Norge AS som leverer/monterer kjølesystem til næringsvirksomhet i Norge. Grønnvold har også betydelig erfaring med HMS-arbeid fra tidligere stillinger, blant annet i Infrapartner AS og Sporveien Oslo AS.

– Anita er allerede godt i gang med å videreutvikle HMS-kulturen i Block Watne og vi ser med glede at Anita blir godt mottatt i organisasjonen både blant våre tømrere og funksjonærer. For Block Watne så handler det først og fremst om å unngå skader gjennom med å bygge en kultur hvor hver og en tar ansvar for sine egne handlinger samt at man tar vare på hverandre. Dette gjøres med opplæring, bevisstgjøring, kompetanseheving og involvering, sier direktør for operativ enhet Per Nesbakken i Block Watne.