Avdelingsleder

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss - Beyond Construction!

FirmaNCC Infra Services
FylkeHedmark
StedHamar eller Elverum
Søknadsfrist01.11.2017

NCC Infra Services har sin kjernevirksomhet innen veiservice, drift og vedlikehold av uteomhusarealer samt grunnarbeidsprosjekter. Område Øst/Midt/Nord er i stadig vekst og i den forbindelse søker vi avdelingsleder til våre drift- og vedlikeholdsprosjekter i Innlandet, med kontoradresse Hamar eller Elverum.

AVDELINGSLEDER - drift og vedlikeholdskontrakter i Innlandet

Arbeidsoppgaver

Dette er en nyopprettet stilling som vil rapportere til områdesjef. Stillingen som avdelingsleder innebærer at du vil ha overordnet fag- og personalansvar, samt resultatansvar for områdets drifts og vedlikeholdsprosjekter. Du vil delta i kalkulasjonsprosesser og kundemøter, samordne og optimalisere ressursbruk mellom prosjektene. I tillegg vil du følge opp UE/leverandører, og delta ved mobilisering av nye prosjekter. Du vil også bidra i arbeidet med å utvikle nye markeder for drift og vedlikehold.

For å trives hos oss i NCC, må du ha et positivt engasjement, våge å tenke nytt og være tydelig med egne meninger. Du er løsningsorientert, og vet at struktur og planmessighet sammen med teamfokus fører til gode resultater. Du har forretningsforståelse og gode samarbeidsevner både internt og eksternt.

Som avdelingsleder er det avgjørende at du har:

  • ledererfaring
  • minimum utdannelse fra teknisk fagskole
  • kjennskap til drifts- og vedlikeholdskontrakter for SVV 

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt anleggsmiljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar. Ta gjerne kontakt med oss for ytterligere informasjon om stillingen - se kontaktdetaljer.

Søknadsfrist: 1. november 2017

Søk her

Kontaktpersoner:

Kjell Arne Skaret
Områdesjef Infra Services Øst/Midt/Nord
+47 913 01 411
kjell.arne.skaret@ncc.no

Vis flere stillinger: