Tømrer

Recover Nordic er totalleverandør innen sanering og gjenoppbygging etter brann-, vann-, miljø- og industriskader samt skip- og offshore-oppdrag. Vi har også egne håndverksavdelinger med tømrere og malere som tar rene håndverksoppdrag og har over 650 ansatte fordelt på 50 avdelinger spredd over hele Norge. Som tømrer i Recover blir du del av et sterkt fagmiljø som gir deg gode utviklingsmuligheter innenfor skadebegrensning og gjenoppbygging. I vår bransje får du stor grad av variasjon og utfordrende arbeidsoppgaver innenfor ditt fag.

FirmaPeople4You for Recover Nordic
FylkeAkershus
StedSki
Søknadsfrist20.10.2017

People4you søker etter tømrere til faste stillinger for Recover Nordic i Ski.

Er du klar for nye utfordringer og ønsker å utvikle deg faglig og personlig? Er du i tillegg over gjennomsnittet serviceinstilt kan du være rett person for Recover. Søkere må ha fagbrev/svennebrev eller minimum 5 års sammenhengende relevant erfaring. Søkere må ha erfaring med norsk byggeskikk, være representativ og hyggelig. Søkere må være norsktalende og ha førerkort kl B.

Arbeidsoppgaver

  • Skadebegrensning
  • Riving
  • Gjenoppbygging
  • Utbedring av skader
  • Arbeidsledelse

Ønskede kvalifikasjoner

  • Fagbrev/svennebrev som tømrer eller minimum fem års relevant erfaring
  • God kjennskap til norsk byggeskikk
  • Førerkort kl. B og egen bil
  • Beherske norsk muntlig og skriftlig

Personlige egenskaper

Du kan vise til gode referanser og har høy yrkesstolthet, er opptatt av å levere kvalitet og har en ansvarsfull og voksen personlighet. Du må kunne jobbe selvstendig men også bidra i godt etablerte team. God kommunikasjon er viktig og du må derfor kunne kommunisere flytende på norsk (eller andre skandinaviske språk). Det er absolutt en fordel om du bor i nærområdet.

Vi tilbyr

Ordnede arbeidsforhold hos en arbeidsgiver som vet å sette pris på sine ansatte. Du vil bli ansatt i en bedrift med god økonomi og fulle ordrebøker. Din kompetanse er viktig for for bedriften og du vil være omgitt av gode kollegaer med masse kunnskap og faglig engasjement. Recover tilbyr også fullt utstyrt arbeidsbil, konkurransedyktige betingelser og et godt og uformelt arbeidsmiljø.

Vi ser fram til å motta din CV og søknad gjennom www.people4you.no

Har du spørsmål om stillingen kan du kontakte Ståle Paulsen på e-post: stale.paulsen@people4you.no.

Vis flere stillinger: