Naboen får ny regionleder i nordvest

Kenneth Tveit tiltrer i nyopprettet stilling som regionleder for utleieselskapet Naboen i nordvest 1. januar.

Kenneth Tveit

Han vil med dette være øverste leder for Naboens virksomhet i Bergen, Ålesund og Trondheim. Tveit skal også ha funksjon som daglig leder i Naboen Utleie Bergen AS.

Tveit har bred erfaring fra næringslivet, hvor han har deltatt i utvikling av kjøpesenter, eid og drevet bensinstasjoner og hatt flere ledende stillinger i bilbransjen. Han var blant annet leder for Frydenbø Bilsenter i seks år, og har de siste drøye tre årene vært administrerende direktør i Kverneland Bil. Han er også aktiv i en rekke styrer innen byggenæringen.

- Jeg har registrert den gode utviklingen i Naboen over lang tid og gleder meg stort til å bli en del av den. Naboens kultur, visjon og verdier passer meg godt, sier Tveit i en pressemelding.

Han kjøpte egen gravemaskin i 14-årsalderen og utførte sitt første oppdrag, ved å grave opp hagen til nettopp naboen.

Konsernleder i Naboen, Nina Aasland, uttrykker stor begeistring over å ha fått den allsidige bergenseren på plass i sine rekker.

- Hans erfaringer, glød og offensive personlighet, vil tilføre oss ny kunnskap og positiv energi. Vi gleder oss til å skape gode resultater sammen, sier hun.