Økonomisjef - Næringsbygg Oslo

Skanska er et av verdens ledende entreprenørkonsern med ekspertise innen bolig, bygg, anlegg, eiendoms- og prosjektutvikling. Vi er en del av et globalt selskap, men like stolt over å være en lokal aktør.
Skanska Norge omsatte i 2016 for 13,6 milliarder norske kroner, hvorav Bygg utgjorde en betydelig andel.

FirmaSkanska Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist13.10.2017

Økonomisjef - Region Bygg Oslo Næring

Til vår største region innen forretningsområde bygg, søker vi nå en økonomisjef for snarlig tiltredelse.
Regionen gjennomfører prosjekter innen blant annet kontor, hotell, kjøpesenter og sykehus i Oslo og Buskerud. Vi har en portefølje med spennende prosjekter, og behov for en utadrettet person som skal styrke vår kompetanse innen økonomistyring.

Vi tilbyr
Som økonomisjef vil du bli en sentral støttespiller for regionledelse og prosjektledere. Foruten å være ressursperson og regionalt kontaktpunkt for økonomi- og finansområdet, vil du jobbe tett på våre prosjekter og være sentral støtte i utarbeidelse av sluttprognose, risikostyring og likviditetsplanlegging.

Du vil være en del av ledergruppen i regionen og sammen med regionsledelsen være delaktig i tidlig fase før kontrahering, ansvarlig for langsiktige prognoser samt utarbeidelse og oppfølging av regionens strategi.

Som økonomisjef må du ha balansen mellom det operative ut mot prosjekter og det strategiske fokuset i regionen. Du vil også bli en del av, og bidragsyter til, et utvidet controllernettverk både i forretningsområdet og i Skanska Norge.

Vi tilbyr spennende utfordringer og trivelige kollegaer i et av verdens ledende entreprenørkonsern. Hos oss vil du få mulighet til å både faglig og personlig utvikling.

Dine kvalifikasjoner

Du har en master eller tilsvarende innen økonomi/regnskap eller ingeniørfag, og har gjerne noen års arbeidserfaring. Bransjeerfaring vil bli vektlagt som positivt.

Du er selvstendig, analytisk, fleksibel og helhetstenkende, og har interesse for å bidra til å utvikle bygg- og anleggsbransjen videre i et kompetent og spennende miljø.

Arbeidssted

Du får arbeidsplass på vårt nye og moderne hovedkontor i Lakkegata 53 i Oslo. Reisevilje forutsettes til våre prosjekter i regionen.

NB: Søknadsfrist - 13. oktober

Spørsmål om stillingen

Kristian Brende

Sjefscontroller

Telefon 982 10 229

Søk stilling

Vis flere stillinger: