Blandeoperatører - Ferdigbetong

Peab er et av Nordens ledende bygg- og anleggsselskaper med 15 000 ansatte og en omsetning på over 49 milliarder kroner. Konsernet har strategisk plasserte kontorer i Sverige, Norge og Finland. Hovedkontoret ligger i Förslöv i Skåne, Sverige. Aksjen er børsnotert på NASDAQ Stockholm. I Norge har Peab 1400 medarbeidere og en årlig omsetning på 5,2 milliarder kroner.

FirmaPeab
Fylke
StedMobil virksomhet
Søknadsfrist03.11.2017

Grunnet økende oppdragsmengde i Ferdigbetong søker vi etter 2-3 blandeopperatør til våre blandeverk i mobil virksomhet.

Oppgaver:

  • Drift av blandeverket
  • Vedlikehold
  • Hjullasterkjøring

Kvalifikasjoner:

  • Må ha erfaring fra betongproduksjon
  • Innehabetongkurs A2 eller A3 alternativt erfaring fra transport, pumping eller betongarbeid.
  • Beherske norsk flytende, muntlig og skriftlig
  • Nødvendige sertifikat

Du må like å ha kontakt med kunder og samarbeide godt i et team. Vi ser etter en initiativrik person som tar et naturlig ansvar.

Du må være mobil og å arbeide etter skiftordning.

Som ansatt i Peab blir du delaktig i arbeidet med å bygge fremtidens bærekraftige samfunn. I Peab er vi samfunnsengasjerte og opptatt av hvordan vi som entreprenør påvirker det miljøet vi lever i, både for de menneskene som nå og i fremtiden berøres av det vi bygger og anlegger. Vi ønsker å omfavne spennet av kompetanse som finnes i arbeidsmarkedet og etterstreber mangfold blant våre ansatte.


Våre verdier ligger som en grunnstein for hvordan vi som ledere og medarbeidere opptrer, og for oss er det viktig at du kjenner deg igjen i våre kjerneverdier jordnær, utviklende, personlig og pålitelig. I Peab finnes det store muligheter for personlig utvikling.

Vil du bygge et bærekraftig samfunn med oss?


Vi ser frem imot å motta din søknad!  søk her

https://peab.no/jobbogkarriere/ledige-stillinger/alle-ledige-stillinger/?path=/intranet/peab_no/export/xml/vacancy/1921287.xml

Vis flere stillinger: