Elektrikere Gr. L

Sonar Search & Selection er et rekrutteringsbyrå beliggende på Helsfyr i Oslo. Sonar ble opprettet i 2005 og består i dag av 12 dedikerte rekrutterings-spesialister med mange års erfaring i å finne riktig kandidat til jobben. Vi i Sonar har som mål å levere på kvalitet, kompetanse og tilstedeværelse innen rekruttering. Dette betyr at alle våre kunder og kandidater blir ivaretatt på en trygg og profesjonell måte gjennom hele rekrutteringsprosessen.

FirmaSonar Search & Selection
FylkeAkershus
StedGjettum
Søknadsfrist16.10.2017

På vegne av solid og veletablert installasjonsbedrift med hovedkontor i Bærum og avdelingskontor i Oslo søker vi servicemindede elektrikere.

Selskapet har et bredt leveringsspekter innen elektro, tele / data og sikkerhet. Som totalleverandør utfører de alle typer sterk -og svakstrømsinstallasjoner til næringsbygg, offentlige bygg, BBL, boliger og leiligheter. Oppdragene varierer fra mindre serviceoppdrag og enkeltinstallasjoner, til større prosjekter og serviceavtaler. Selskapet har sine oppdrag i hovedsak i Oslo og Akershus.

Grunnet økende oppdragsmengde søker vi på vegne av oppdragsgiver elektromontører til 100% faste stillinger.

Vi ser etter deg som er stolt av ditt yrke, som ønsker å bidra i en seriøs og ekspansiv bedrift, og som trives med og har erfaring fra serviceoppdrag.

Vi tilbyr:

* Gode utviklingsmuligheter i et veldrevet og solid selskap
* Karrieremuligheter for den rette
* Trivelig og uformelt arbeidsmiljø
* Gode pensjonsordninger
* Meget konkurransedyktige betingelser
* Servicebil

Arbeidsoppgaver:

* Varierte arbeidsoppgaver, i hovedsak serviceoppdrag hos private og næring
* Alle type elektroinstallasjoner, til alle type bygg
* Alt fra små enkeltoppdrag, til store entrepriser

Kvalifikasjoner:
* Fagbrev elektromontør Gr. L
* Erfaring fra serviceoppdrag er en klar fordel
* Du må være kundefokusert og utadvent
* Teamarbeider og resultatorientert
* Du må beherske norsk, både muntlig og skriftlig
* Førerkort kl. B

Av personlige egenskaper vil selvstendighet, løsningsorientert og faglig dyktighet være avgjørende. Gode betingelser tilbys, med store muligheter for personlig utvikling og spennende arbeidsoppgaver.

Er du den vi søker etter? Ring Per Espen Nordstrøm på tlf.: 977 35512 for mer informasjon, eller send din søknad / CV her

Søknader behandles forløpende.

Vis flere stillinger: