Kungsbacka badhus. Ill. Kungsbacka kommune

BetonmastHæhre med to nye kontrakter i Sverige

BetonmastHæhre Gøteborg AB skal bygge Kungsbacka badhus og Kosterbaden. Kontraktene er på totalt 430 millioner svenske kroner.

Prosjekt Kungsbacka badhus er en totalentreprise som er oppdelt i to faser. Avtalen er signert og prosjekteringen er i gang. BetonmastHæhre skal sammen med Kungsbacka kommune jobbe i en samspillsentreprise frem til våren 2018. Da setter byggingen i gang og ferdigstillelse er planlagt våren 2020.

Mattias Gustafson

Prosjekt Kosterbaden består av bygging av 20 nye eksklusive leiligheter på Nordkoster. De nye leilighetene blir oppført over fem bygninger. Det vil også bli oppført en bygning med restaurant og selskapslokale 200 meter fra havet. Bygging av prosjektet startet opp september 2017 med ferdigstillelse juni 2018.

– Vi er veldig fornøyd med å vinne disse kontraktene. Begge prosjektene er utrolig spennende prosjekter. Vår gode ordreinngang er et resultat av et langsiktig markedsarbeid og gode relasjoner, uttaler Mattias Gustafson, VD BetonmastHæhre i Sverige.

BetonmastHæhre er nå godt etablert i både Gøteborg og Stockholm etter å ha vært i det svenske markedet i drøyt tre år. Forventet omsetning for BetonmastHæhre Gøteborg i 2017 er på 400 millioner svenske kroner.

BetonmastHæhre bygger 20 eksklusive leiligheter på Nordkoster. Ill. WEC 360°