Prosjektleder

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er 30 milliarder kroner (2016), og halvparten av de 7 400 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd. 

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»

Stillingen inngår i Veidekke Entreprenør AS. Veidekke Entreprenør AS driver landsdekkende bygg- og anleggsvirksomhet. Selskapet bygger i hovedsak boliger, yrkesbygg, skoler og andre offentlige bygg, og innen anleggsvirksomheten leveres prosjekter innen vei, bane, kraft, industrianlegg og flyplasser. Veidekke Entreprenør AS har 3 750 ansatte og omsetter for 15 mrd. (2016).

FirmaVeidekke Entreprenør
FylkeMøre og Romsdal
StedMolde, Ålesund, Åndalsnes
Søknadsfrist23.10.2017

Vi ønsker oss flere dyktige prosjektledere som kjenner stolthet i kroppen etter hvert som prosjekter ferdigstilles, og kan tas i bruk av fornøyde kunder. Som prosjektleder i Veidekke har du ansvar for den samlede gjennomføringen av prosjekt, og inngår i lederteam sammen med anleggsleder og prosjekteringsleder ute på byggeplass.

Arbeidsoppgaver

Som prosjektleder vil du ha ansvar for oppstart, organisering og styring av prosjektet. I dette arbeidet inngår blant annet å planlegge fremdrift, sørge for god økonomi og kvalitet i prosjektets gjennomføring og sluttprodukt.

Kvalifikasjoner

Vi ser helst at du har utdanning som ingeniør eller sivilingeniør innenfor byggfaget. Har du ikke den formelle utdanningen, men kan vise til god erfaring som byggeleder oppfordrer vi også deg til å søke.

Personlige egenskaper

Det er viktig at du er initiativrik og handlekraftig. I Veidekke får du ansvar om du tar ansvar. Gode idèer, godt samspill og involvering er sentralt hos oss.

Vi tilbyr

Om du blir vår nye prosjektleder blir du en del av et distrikt som både har det gøy på jobben og har høy prestasjonsevne. Du vil få gode utviklingsmuligheter, med mulighet til å planlegge egen arbeidsdag. Vi har også gode pensjons- og forsikringsordninger i Veidekke og du vil sammen med alle andre kollegaer få mulighet til å eie egen bedrift.

Spørsmål om stillingen?

Stig Ivar Mork

905 42 626

Søk stilling