Elektromontører

GK Elektro leverer alt innen elektro til alle typer bygg, samt industri og datasentre. Vi har egne fagmiljøer innen service og prosjekter i Østfold, Romerike, Oslo, Asker, Hamar, Kongsvinger, Lillehammer, Bergen, Trondheim og Tromsø. Selskapet er del av GK Gruppen som omsetter for 5 milliarder kroner og har 3000 ansatte i Skandinavia.

FirmaGK Elektro Tromsø
FylkeTroms
StedTromsø
Søknadsfrist31.10.2017

Ønsker du utfordrende og spennende oppgaver i et firma med gode resultater og vekstambisjoner?

Vår avdeling i Tromsø består i dag av ca 44 ansatte og vi er samlokalisert med GK Rør og GK Inneklima i Strandvegen 144 C.

Vi søker etter faglærte elektromontører GR L på grunn av voksende oppdragsmengde utover høsten og vinteren.

Vil du være en del av vårt flerfaglige miljø, med hyggelige medarbeidere og godt samhold?

Elektromontører entreprise:

Arbeidsoppgavene vil være varierte elektrikeroppgaver på entrepriseprosjekt. Du er proaktiv, positv og jobber godt i team. Det er viktig at du ser løsninger for kunden og håndterer kunder og samarbeidspartnere på en profesjonell og tillitsvekkende måte. Fagbrev som elektromontør gr L er nødvendig og du behersker norsk muntlig og skriftlig.

Elektromontører service:
Til vår serviceavdelinger vi på jakt etter serviceelektrikere med stor interesse eller erfaring innen tekniske installasjoner. Du vil utføre varierte elektrikeroppgaver hos våre kunder som er både privatpersoner og nærlingsbygg. Det er viktig at du ser løsninger for kunden og håndterer kunder og samarbeidspartnere på en profesjonell og tillitsvekkende måte. Fagbrev som elektromontør gr L er nødvendig og du behersker norsk muntlig og skriftlig.

Kvinner oppfordres til å søke!

Arbeidssted vil være Tromsø og omegn.

Til de riktige kandidatene kan vi tilby gode arbeidsbetingelser og ordnede forhold i en offensiv bedrift i vekst med solid økonomi.

Søknader vil behandles fortløpende.

Referanse: Montører GK Elektro Tromsø

Kontaktperson: Espen Heiskel Mathisen, avdelingsleder, tlf. 46 42 25 40

Søk stilling

Vis flere stillinger: