Elektroformann - Elektroavdeling

AF Gruppen ASA er et børsnotert entreprenør- og industrikonsern med en omsetning på 11,8 mrd. og 3600 ansatte. AF driver prosjektindustri i hele landet innenfor eiendom, bygg, anlegg, offshore, miljø og energi. Helt siden selskapet ble etablert har AF vært uavhengig og stolt på egen kraft og kompetanse til å løse komplekse utfordringer. Entreprenørånden i AF har vært preget av en evne og vilje til å tenke litt Annerledes og å finne bedre og mer Fremtidsrettede måter å skape verdier på. AF - "Addressing Future".

FirmaAF Gruppen
FylkeAkershus, Oslo
StedHaga / Oslo-området
Søknadsfristsnarest

Er du interessert i å bli en del av en spennende entreprenørbedrift i vekst med store utviklingsmuligheter? Da kan dette være stillingen for deg.

For å styrke AF Gruppens elektroavdeling søker vi nå etter dyktige Elektroformenn for etablering og oppfølging av midlertidige elektriske anlegg på våre byggeprosjekter. Vi søker etter personer som er praktisk anlagt og som vil være tett på prosjektene, samt trives med kundekontakt.

Som Elektroformann er du et sentralt kontaktpunkt for medarbeidere i elektroavdelingen og du vil bistå innen tilbudsberegning og fakturering. Rollen innebærer support til ulike prosjekter og ansvar for mottak- og leveringskontroll.

Vi ønsker kandidater med erfaring/kjennskap til:

  • Midlertidige elektriske anlegg for byggeprosjekter
  • Kundebehandling
  • Prosjektering, beregning
  • Elektronisk timeføring
  • Jordingsanlegg

Du må ha god teknisk forståelse som tekniker/erfaren montør og fagbrev gr L.

Arbeidssted vil være Haga i Nes kommune, ca. 50 km nord for Oslo. De fleste prosjektene er i området rundt Oslo. Det kan blir reising til andre områder i perioder.
Stillingen som Saksbehandler vil bli lagt under vår Serviceleder Elektro.

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Stillingene byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram.

For mer informasjon om stillingen, vennligst ta kontakt med vår Serviceleder Marius Nyhus på tlf. 902 23 450 eller Elektrosjef Cato Bredeveien på tlf. 908 27 141.

Søk stilling

Vis flere stillinger: