Norconsult kjøper rådgivningsselskapet BrannSafe, og styrker sin kompetanse innen brannteknisk rådgivning. (Foto: Norconsult)

Norconsult kjøper brannrådgiver

Norconsult kjøper rådgivningsselskapet BrannSafe AS.

BrannSafe er et rådgivende ingeniørfirma med spesialisering innen brannteknisk prosjektering, kontroll og rådgiving innenfor bygg- og eiendomsbransjen.

Selskapet har hovedkontor på Østlandet, men utfører oppdrag over hele landet.

Firmaet har lang erfaring innen brannfaget, med sentral godkjenning for ansvarsrett i høyeste tiltaksklasse.

– Vi ser frem til å få BrannSafes medarbeidere med på laget. De tilfører selskapet en kompetanse innen brannteknikk som vil styrke det tjenestetilbudet vi tilbyr våre kunder, sier Tom Baade-Mathiesen, divisjonsdirektør for Norconsults vann- og avløpsdivisjon, i en pressemelding. 

– Gjennom det siste tiåret har BrannSafe vært i vekst, og har hatt behov for både personell og nye branntekniske analyse- og dokumentasjonsmetoder.Vi har derfor funnet tiden moden for å slå oss sammen med et større rådgivningsfirma med et nasjonalt virkeområde, som har solid økonomisk ryggrad og gode faglige ressurser innenfor faget. Sammen med Norconsult kan vi bli enda bedre på det vi er gode til, sier Vigdis Eidan, daglig leder i Brannsafe.

Ansatte i BrannSafe fortsetter i sine stillinger når selskapet fra 1. oktober viderefører sin virksomhet som en integrert del av Norconsult, fra dagens lokaler på Jessheim