Multiconsult søker Senior Materialteknolog med fordypning i stålmaterialer og sveising

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom flere kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler muliggjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre mer enn 2500 medarbeidere.

Multiconsult er notert på Oslo Børs og opererer innenfor følgende syv forretningsområder: Bygg & eiendom, Industri, Olje & gass, Samferdsel, Fornybar Energi, Vann & Miljø og By & samfunn.

FirmaMulticonsult
FylkeOslo
Søknadsfrist15.10.2017

Multiconsult bygger opp et sterkt miljø innen materialteknologi i selskapet. I den forbindelse søker vi en ny og engasjert medarbeider med allsidig og solid bakgrunn innen stålmaterialer og sveising.

Du vil få arbeidsoppgaver innen rådgivning, inspeksjoner og tilstandsvurderinger. En sentral del av ansvarsområdet vil være oppdragsoppfølging, dokumentasjonsevaluering og kontroll på byggeplass. Hos oss legger vi vekt på varierte arbeidsoppgaver og bruk av kompetanse på tvers av forretningsområdene.

I de større, tverrfaglige oppdragene vil du samarbeide tett med de andre fagmiljøene i Multiconsult, ofte mot fagmiljøet for betongkonstruksjoner og i grensesnittet mellom prosjekterende og utførende. I en del tilfeller vil du også være byggherrens representant i oppdrag.

Stillingen innebærer noe reisevirksomhet.

Arbeidsppgaver:

  • Byggeplassoppfølging med kvalitetskontroll av utførelse
  • Deltakelse i prosjekteringsfasen, herunder vurdering og beskrivelse av riktig materialkvalitet, oppfølging av sveising og tilhørende dokumentasjon, og tilstandsvurderinger med skadevurderinger og forslag til utbedringstiltak
  • Deltagelse i gjennomføring/oppfølging av materialprøving og/eller bestilling av slik prøving

Kvalifikasjoner

Vi søker kandidater med relevant mastergrad og minimum 5 -10 års relevant arbeidserfaring. Aktuelle kandidater må ha med erfaring innen sveising, evaluering av sveiseprosesser og korrosjon. Konstruksjonsteknisk erfaring er en fordel. Kompetanse knyttet til håndtering av spunt i sjøvann, herunder beskrivelser og god forståelse av praktiske forhold, er også en fordel. Du må være faglig engasjert og over gjennomsnittet interessert i stål som materiale. God samarbeidsevne og -vilje er viktig i en hektisk hverdag for å kunne håndtere flere parallelle oppdrag samtidig. Du må trives godt med å tilbringe en del av arbeidstiden din ute.

Vi tilbyr

  • Et meget godt arbeidsmiljø preget av kompetente og engasjerte medarbeidere
  • Interessant stilling med varierte arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Moderne lokaler sentralt i Oslo
  • Fem ukers ferie samt fri mellom jul og nyttår samt i påsken
  • Firmahytter
  • En ekspansiv bedrift kjennetegnet av et sterkt merkenavn og et multifaglig miljø

For ytterligere informasjon om stillingen, vennligst ta kontakt med seksjonsleder Nicolas Neumann på tlf. 917 85 941.

Søknadsfrist er 15. oktober 2017.

Søk her

Vis flere stillinger: