Administrerende direktør i BetonmastHæhre Boligbygg, Frode Antonsen. 

Betonmast Selvaagbygg endrer navn til BetonmastHæhre Boligbygg

Boligbyggeren Betonmast Selvaagbygg ble for seks år siden en del av Betonmastkonsernet. Nå har tiden kommet for å endre navn. 

- Det er naturlig for oss å endre navn til det vi driver med. Vi bygger boliger, og som en del av BetonmastHæhre-konsernet, falt det naturlig at det nye navnet ble BetonmastHæhre Boligbygg, sier Frode Antonsen, adm. dir. i BetonmastHæhre Boligbygg.

Han forteller at de tar seg av hele byggeprosessen - fra regulering til produksjon. Senest sist uke vant selskapet en kontrakt på 380 leiligheter for Selvaag Bolig i prosjektet Vinterportalen.

Utvikling og prosjektering skjer ved hjelp av en egen prosjekteringsavdeling med 22 arkitekter, landskapsarkitekter, bygningsfysikere og konstruksjonsingeniører. Produksjonsapparatet består av 180 fast ansatte medarbeidere, heter det i en pressemelding.

- For å sikre høy kvalitet i boligproduksjonen, har vi stor tro på å bruke egne håndverkere innen de tradisjonelle betong- og tømrerfagene, forteller Antonsen. Hittil i 2017 har BetonmastHæhre Boligbygg ansatt hele 32 håndverkere. I tillegg har selskapet den siste tiden fått åtte lærlinger i produksjonen, og seks nyutdannede prosjektingeniører som kommer fra fagskole, høgskole eller mastergradstudier.

- Vi er inne i en meget god periode. Bortsett fra navneendringen skal BetonmastHæhre Boligbygg fortsette å levere boliger med den samme kvaliteten som alltid. Nå gleder vi oss til fortsettelsen, sier Peter Sandrup, leder for divisjon bygg i BetonmastHæhre.