Nyutdannet sivilingeniør/ingeniør Vann og avløp

Norconsult er Norges største og en av de ledende tverrfaglige rådgiverbedriftene i Norden, med virksomhet som spenner over fem verdensdeler. Våre tjenester er rettet mot samfunnsplanlegging, prosjektering og arkitektur. Norconsult er engasjert i prosjekter innen bygg og eiendom, samferdsel, energi, industri, vann og avløp, olje og gass, miljø, plan, arkitektur, sikkerhet og IT. Av selskapets 3 100 medarbeidere arbeider om lag 2 300 i Norge. Norconsult har 84 kontorer i Norge og internasjonalt. Hovedkontoret ligger i Sandvika i Bærum. Selskapet er eid av egne medarbeidere.

FirmaNorconsult
FylkeAkershus
StedSandvika
Søknadsfrist10.11.2017

Norconsult søker etter nyutdannede sivilingeniører/ingeniører til Vann- og avløpsdivisjonen på hovedkontoret i Sandvika.

På landsbasis har Norconsult landets største rådgivende fagmiljø innen vann- og avløpsteknikk, med over 250 medarbeidere. På Vann- og avløpsdivisjonen i Sandvika er vi rundt 80 medarbeidere som sammen utgjør et sterkt og kompetent fagmiljø innen vann- og avløpsteknikk. Her vil du møte engasjerte kolleger med bred kompetanse og stort nettverk i bransjen. Vi har medarbeidere i alle aldre, fra unge nyutdannede til erfarne seniorer.

Vann- og avløpsdivisjonen har store og små oppdrag for både offentlige og private byggherrer, og arbeider i alle prosjektfaser – fra tidlig planleggingsfase til detaljprosjektering og oppfølging i bygge- og anleggsfasen. Vi arbeider med alt fra rense- og behandlingsanlegg til bekkeåpninger, ledningsanlegg i samferdselsprosjekter og samordning av teknisk infrastruktur i byutviklingsprosjekter.

Vi søker etter motiverte og løsningsorienterte medarbeidere med universitets- eller høyskoleutdannelse. Vi verdsetter faglig engasjement og initiativ. Er du vår nye medarbeider?

Vi tilbyr

  • Gode lønns- og ansettelsesbetingelser i et ansatt-eid selskap
  • Godt arbeidsmiljø
  • Faglige utfordringer med tett oppfølging i et erfarent fagmiljø
  • Spennende karrieremuligheter

Send søknad

Kontaktperson

Ina Bekkum

Sivilingeniør

934 20 955

Send e-post

Vis flere stillinger: