Arkivfoto

Mange aktiviteter på Bygg Reis Deg

Nå er det ikke lenge til Bygg Reis Deg 2017 og utstillerne er godt i gang med å planlegge aktiviteter på sin stand.

- Fra tidligere år vet vi at det skjer mye gøy på messegulvet. Ambisjonsnivået er høyt, og utstillerne og Bygg Reis Deg har mange godbiter på lur, sier Gunnar Glavin Nybø, administrerende direktør, Bygg Reis Deg AS.

Han mener det er mye å glede seg til på årets Bygg Reis Deg. 

- På messegulvet har vi planlagt mange spennende aktiviteter. Det blir blant annet norgesmesterskap i forskjellige disipliner og kåringer av beste stand og Norges hyggeligste håndverker. Ikke minst vil utstillerne vise et bredt spekter av innovasjoner og nye produkter fra alle bransjer i byggenæringen. Utstillerne på Bygg Reis Deg er flinke til å lage liv. Her kan du få oppleve demoer og produktlanseringer, delta på konkurranser og møte kjente personer. Det er alltid mange sosiale møteplasser, god mat og drikke som serveres fra ulike stands. Vi gleder oss, sier  Nybø.

Norgesmesterskap i forskjellige disipliner

Bygg Reis Deg ønsker å bygge stolthet og løfte frem de forskjellige yrkene innenfor bygg og anleggsbransjen. På Bygg Reis Deg arrangeres det derfor både norgesmesterskap i malefaget og for rørleggere.

- I år, som tidligere år, vil vi ha fokus på å vise frem rørleggerfaget under Bygg Reis Deg-messen. Dette gjør vi ved å arrangere «NM for rørleggere», med innlagt svenneprøve for 5 kandidater fra ulike fylker", sier Tirill Ilebekk Hansen, kommunikasjonssjef hos Rørentreprenørene Norge.

Norges hyggeligste håndverker

Sammen med Dipper og Mitt Anbud har Bygg Reis Deg dratt i gang konkurransen om å bli Norges Hyggeligste Håndverker. 

- Her vil vi hedre håndverkerne, som har forstått at det er viktig å komme presis, utføre arbeidet til rett tid, være hyggelig og sist men ikke minst utføre et godt faglig arbeid. Til nå har det kommet inn 550 nominasjoner og tusenvis av stemmer. Vinneren kåres fredag 20. oktober på Bygg Reis Deg, sier Nybø. Les mer om konkurransen her.

Kåring av beste stand

På Bygg Reis Deg kåres det en vinner av beste stand. Her legges det vekt på helhetsinntrykk, stand-design, kommunikasjon av budskap, presentasjon/eksponering av produkter og tjenester, stoppeffekt, funksjonalitet og standbetjeningen. Beste stand kåres fredag 20. oktober på messegulvet.

- Vi blir alltid imponert over hva utstillerne våre får til og det er alltid vanskelig å premiere kun én stand, sier Gunnar Glavin Nybø.