Kvalitets- og HMS-leder - Verdal & Trondheim

Spenncon AS er Norges største og ledende leverandør av råbygg basert på prefabrikkerte betongelementer.
Selskapet har 5 fabrikker, ca 500 ansatte og en omsetning på ca NOK 900 millioner.

Leveransene omfatter prosjektutvikling, prosjektledelse, prosjektering, produksjon og montasje av stål- og betongelementer. Spenncon inngår i det internasjonale industrikonsernet Consolis SAS, som er en ledende europeisk produsent av prefabrikkerte betongelementer med 130 fabrikker. Konsernet har en omsetning på NOK 10 mrd. og har over 10 000 ansatte i virksomheter i mer enn 28 land.

FirmaJobzone for Spenncon
FylkeTrøndelag
StedTrondheim, Verdal
Søknadsfristsnarest

Kvalitets- og HMS leder

Vi er opptatt av kontinuerlig forbedringsprosesser og etablerer en ny stilling som kvalitets- og HMS leder i regionen Trondheim/Verdal.

Du skal lede regionens kvalitets- og HMS utvalg. Du skal drive forebyggende arbeid på kvalitet og HMS gjennom hele vår verdikjede, fra prosjektering, produksjon og transport til montasje på byggeplass. Overvåkning av løpende prosjekter/arbeid er vesentlig og du skal bidra med dokumentasjon. I tillegg skal du være pådriver for opplæring og trening av dine kolleger.

Du vil rapportere til sentral HMS-sjef samt regionsjef, og være en aktiv støttespiller for lokal ledergruppe.

Vi søker deg som har god faglig tyngde innen HMS i lignende type virksomhet, det er svært ønskelig at du er ingeniør eller har annen relevant fagbakgrunn. Erfaring fra bygg og/eller industri er påkrevet.

Å ha ansvar for kvalitet og HMS hos oss medfører et stort ansvar. Du må være strukturert og effektiv. Du må være en god relasjonsbygger som skape entusiasme. Du må være lyttende og støttende. Du har evne og vilje til å sette deg inn i ulike situasjoner og effektuere tiltak med god faglig forankring med tanke på kvalitet og HMS. Dine samarbeidsegenskaper er svært gode.

Vi er en bedrift med utviklingsmuligheter og høyt faglig nivå. Vi jobber med spennende faglige utfordringer i grensesnittet mellom industri og prosjekt. Du blir en deltaker i et spennende tverrfaglig team. Vi gir lønn og ytelser etter avtale og har gode pensjons- og forsikringsordninger, herunder helseforsikring. Er du av den spreke typen gir vi deg også en treningsavtale.
Det er opp til deg om du vil ta skrittet videre i vår organisasjon, karrieremuligheter i Consolis SAS med virksomhet i mer enn 25 land finnes så absolutt.

Mer om selskapet se:
www.spenncon.no www.consolis.com

Vi ønsker jevnere kjønnsfordeling i Spenncon og oppfordrer kvinner til å søke.

Kontaktperson

Ann-Magritt Kulstad
90624595
ann-magritt.kulstad@jobzone.no

SØK HER

Vis flere stillinger: