Transportkoordinator

Optimera er Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med mer enn 160 utsalgssteder, 1900 ansatte og over 10 milliarder i omsetning. Virksomheten innbefatter Optimera Proff, Optimera Handel, Optimera Logistikk, Optimera Byggsystemer og kjedene Montér, Flisekompaniet og Byggi.

Optimera er en del av det internasjonale konsernet Saint-Gobain, som har 170.000 medarbeidere i 67 land og er Europas største distributør av byggevarer.

FirmaOptimera
FylkeHedmark
StedRudshøgda
Søknadsfrist15.10.2017

Har du utdanning innenfor logistikk, transport eller spedisjon? Er du opptatt av kvalitet og nøyaktighet? Hvis du i tillegg er jovial og utadvendt er Optimera Rudshøgda trolig din fremtidige arbeidsplass.

Som transportkoordinator vil du ha ansvar for å planlegge utgående transporter og ha fokus på leveringskvalitet og transportkostnader. Du skal følge opp transportører og kunder på en profesjonell og serviceinnstilt måte, samt utnytte rutenett og transportkapasiteten optimalt. Du skal også kunne bistå ved opplasting av kranbiler ved behov.

Vi er opptatt av at vi må stå sammen for å bygge vinnere, være offensive og profesjonelle. Det innebærer at vi må tørre å tenke stort, finne løsninger, gå rett på mål og tørre der andre tviler. Da må vi kunne det vi driver med, unngå snarveier som kan gå utover kvaliteten, og ligge i forkant på teknologi og nye løsninger.

Kjenner du deg igjen? Da vil vi høre fra deg!

Vi kan tilby:

  • Gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Mulighet for personlig og faglig utvikling hos Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer
  • Jobb i en spennende bransje i medvind

Spørsmål om stillingen

Frode Mosether

Driftssjef

Telefon 468 06 065

Søk på stillingen her

Vis flere stillinger: