Lindvall blir ny direktør i UJ-Trading AB

Lars Lindvall tar over etter Hans Jansson i Moelven-eide UJ-Trading fra 1. november.

Lindvall er utdannet maskiningeniør og har tjenestegjort i ulike roller. Foto: Privat

Hans Jansson – som har vært administrerende direktør i selskapet i 27 år – går inn som innkjøps- og markedsdirektør i selskapet. Han kommer til å bli der i hvert fall til sommeren 2018.

Maskiningeniør
Lindvall er utdannet maskiningeniør og har tjenestegjort i ulike roller. Alt fra tilbudsingeniør, salgsstøtte, eksportselger, markedsdirektør, salgsdirektør, viseadministrerende direktør og ansvarlig for datterselskaper.

– I 2012 gikk Lindvall tilbake til Söderhamn Eriksson etter noen år som salgsdirektør ved Bruks AB i Arbrå for å lede en fokusert satsing på Russland med eget datterselskap og egne ansatte, sier styreleder i UJ Trading og divisjonssjef i Moelven Timber, Anders Lindh.

Utvidet området
Han har deretter utvidet området med Baltikum, Australia, Tyskland og Østerrike når aktiviteten i Russland ble redusert på grunn av sanksjonene fra vesten.

Lindh er svært fornøyd med rekrutteringen.

–Vi får god kompetanse i selskapet med Lars Lindvall. Han har et stort nettverk i sagbruksindustrien over hele verden med kunder, agenter og leverandører. Lars har jobbet i bransjen i hele karrieren siden 1985 og kjenner den ut og inn. Jeg og Hans Jansson er veldig fornøyde med at vi kunne rekruttere Lars til UJ-Trading, sier Lindh.

Samtidig retter han en stor takk til Hans Jansson.

– Hans har bygd opp UJ Trading AB og har ledet selskapet med gode resultater i alle år. Jeg setter pris på at han fortsetter å være med oss fremover, sa Lindh.