Saksbehandlere elektro og Elektromontører anleggs- og byggeprosjekter

AF Gruppen ASA er et børsnotert entreprenør- og industrikonsern med en omsetning på 11,8 mrd. og 3600 ansatte. AF driver prosjektindustri i hele landet innenfor eiendom, bygg, anlegg, offshore, miljø og energi. Helt siden selskapet ble etablert har AF vært uavhengig og stolt på egen kraft og kompetanse til å løse komplekse utfordringer. Entreprenørånden i AF har vært preget av en evne og vilje til å tenke litt Annerledes og å finne bedre og mer Fremtidsrettede måter å skape verdier på. AF - "Addressing Future".

FirmaAF Gruppen
FylkeOslo, Akershus
StedAuli / Oslo-området
Søknadsfrist08.10.2017

AF Gruppen Norge AS er tildelt flere spennende prosjekter i Norge og AF Gruppens elektroavdeling har behov for flere dyktige medarbeidere som vil være tett på prosjektene og ha ansvar for etablering og oppfølging av midlertidige elektriske anlegg. AF har fokus på innovasjon og nyskapning og nå har du anledning til å bli en del av en spennende entreprenørbedrift i vekst med store utviklingsmuligheter.

Vi søker etter følgende stillinger til Haga og prosjekter i området rundt Oslo:

  • Saksbehandlere
  • Elektromontører byggeprosjekter

Vi søker også etter mobile ressurser til AF's anleggsprosjekter:

  • Elektromontører anleggsprosjekter

Du er praktisk anlagt og trives med kundekontakt, samt at du har en sterk motivasjon til å være med på vinnerlaget. Du kjennetegnes av å ha stor arbeidskapasitet, er nysgjerrig, ydmyk og ikke minst trives du i et hektisk arbeidsmiljø. En forutsetning er også at du, som oss, har en kompromissløs holdning til sikkerhet og etikk.

Erfaring fra midlertidige elektriske anlegg og fagbrev gr L er et krav.

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Stillingene byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram.

For mer informasjon om stillingen, vennligst ta kontakt med vår Serviceleder Marius Nyhus på tlf. 902 23 450 eller Elektrosjef Cato Bredeveien på tlf. 908 27 141.

Se også vår karriere side på AF Gruppens hjemmeside for ytterligere informasjon om de ulike stillingene.

Vis flere stillinger: