Håheim Prosjekt blir en del av MOE

Mandag 18. september ble avtalen som fører til at Håheim Prosjekt blir en del av MOE signert.

– Bakgrunnen er et godt og langvarig samarbeid, hvor begge ingeniørvirksomheter så sjansen for en god match, heter det i en pressemelding.

Håheim Prosjekt står veldig sterkt innenfor prosjektadministrasjon og byggeledelse. Det har stor verdi for oss, som hittil har beskjeftiget oss mest med prosjekteringsfagene. Her har vi i tillegg overveiende arbeidet med installasjonsfagene og samferdsel, så det er en ekstra gevinst at Håheim også kommer med stor kompetanse innen konstruktionsområdet, sier direktør for MOE Norge, Sune Wendelboe.

Samtidig ser daglig leder for Håheim Prosjekt, Gunnar Hogsrød, frem til å utvikle virksomhetens spisskompetanser i større og sterkere rammer.

– Med kunden i fokus kan vi nå sammen med MOE tilby enda flere tjenester og samtidig videreutvikle vår tverrfaglige kompetanse ytterligere. Med Håheims brede og lange erfaring med prosjektadministrasjon og med MOEs gode kompetanse innen installasjonsfagene blir vi sammen enda mer leveringsdyktige, sier Hogsrød i en pressemelding.