Teknisk inneselger

Top Temp er et av landets største rekrutterings- og bemanningsselskap og har eksistert siden 1990. Våre rådgivere har solid erfaring fra bransjen samt DNV sertifisering for rekrutteringspersonell. Mer enn 3000 personer ble i 2015 rekruttert eller innleid via Top Temp.

Vi tilbyr rekruttering til faste stillinger og utleie av personell innen våre spesialområder engineering, IT, finans/økonomi og merkantile stillinger.

Vi bemanner fremtiden!

FirmaTop Temp for Tyco Building Services Products
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Vår kunde Tyco Building Services Products, som nylig har fusjonert med Johnson Controls, trenger å forsterke laget med nok en medarbeider for å ivareta sine kunder på en best mulig måte. Derfor søker vi etter en teknisk inneselger som har en liten salgskremmer i magen.

Din hverdag vil bestå av:

  • Du vil være første kontaktpunkt for tekniske henvendelser som kommer inn
  • Hele tiden ha mersalg i bakhode, men med fokus på gode løsninger
  • Utarbeide tilbud, avtaler, gi priser og sende produktinformasjon
  • Følge opp tilbud og prosjekter
  • Kundeansvar for mindre kunder
  • Vekke sovende kunder
  • Være en relasjonsbygger som skaper tillitt hos kunden

For å lykkes i denne rollen, så mener vi at du bør ha god teknisk kompetanse. Gjerne teknisk utdannelse, erfaring fra VVS, som rørlegger, erfaring fra sprinkelanlegg eller drevet med installasjoner. Videre så må du inneha genet salg i deg da du hver dag snakker med kunder og skal være en god rådgiver for dem.

Du må trives med til tider hektiske dager, jobbe målrettet og strukturert og ha et utpreget godt humør og positiv innstilling ovenfor dine kollegaer og kunder.

Rina Brenden er ansvarlig for denne stillingen.
Ring 98265518 eller send en e-post.

Søk her

Vis flere stillinger: