Prosjektsjef Eiendom

Løvenskiold-Vækerø AS er et ekspansivt og fremtidsrettet konsern med røtter helt tilbake til 1649. Virksomheten omfatter Løvenskiold Handel som eier kjedene MAXBO, Løvenskiold Eiendom og Løvenskiold Skog. Kjedenes omsetning er på ca. NOK 4,5 mrd. og har ca.1500 ansatte Hovedadministrasjonen holder til i Oslo. Løvenskiold Eiendom skaper verdier gjennom forvaltning og utvikling av fast eiendom og som tjenesteleverandør og kompetansemiljø for konsernets øvrige virksomhetsområder. Løvenskiold Eiendom har ansvar for 125.000 m2 forretnings-, lager- og industribygg samt betydelige grunneiendommer under utvikling. Løvenskiold Eiendom er i tillegg en av Norges største forvaltere av kulturhistoriske eiendommer. Virksomheten omfatter også handelsstedet Bærums Verk.

FirmaLøvenskiold Eiendom
FylkeOslo
StedVækerø
Søknadsfrist10.10.2017

Er du vår nye Prosjektsjef Eiendom?

Løvenskiold Eiendom satser offensivt videre og styrker nå teamet med en nyopprettet stilling. Som prosjektsjef hos oss får du ansvar for å utvikle og gjennomføre byggeprosjekter, samt søke og vurdere nye investeringsmuligheter innenfor eiendomsutvikling.

Hovedoppgaver

  • Utvikle og gjennomføre byggeprosjekter
  • Ivareta eierinteresser i prosjekter med eksterne prosjektledere
  • Kommunikasjon og oppfølging mot offentlige myndigheter
  • Kontrahering av rådgivere og entreprenører
  • Resultatansvar for økonomi, kvalitet, fremdrift og SHA i alle prosjektets faser

Vi søker deg som har solid erfaring med ledelse av større byggeprosjekter som byggherre og/eller entreprenør med ansvar for totaløkonomi og planprosesser fra A til Å. Erfaring fra byggeplass er en forutsetning, og av utdannelse er du ingeniør eller sivilingeniør.

Prosjektsjefen er forretnings- og utviklingsorientert med gode forhandlingsevner og høy grad av integritet. Du kommuniserer godt på alle nivåer, har stor gjennomføringsevne og høy grad av samarbeid og smidighet.

Løvenskiold Eiendom er en del av et konsern med stolte tradisjoner, kjente merkevarer og en solid eier med en offensiv strategi innen eiendom. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, korte beslutningsveier og et godt arbeidsmiljø. Prosjektsjefen rapporterer til administrerende direktør i Løvenskiold Eiendom.

For spørsmål om stillingen kontakt Incontro AS ved Christine H. Winther-Larsen på tlf. 993 93 534.

CV og søknad sendes via vår rekrutteringspartner Incontro på www.incontro.no/stillinger snarest og innen 10.10.17.

Vis flere stillinger: