Avdelingsleder Spesialfag Bygg Oslo

Bygninger utgjør en fundamental del av vårt samfunnsliv og vårt privatliv. De senere årene har det vært økende etterspørsel etter energieffektive og miljøvennlige bygninger som følge av debatten rundt hvordan man skal imøtekomme klimaendringene. I tillegg er det fortsatt mye fokus på design, og det er stor etterspørsel etter unike og nyskapende designløsninger.

FirmaRambøll Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist04.10.2017

Rambøll sitter i moderne kontorlokaler på Skøyen i Oslo og består i dag av 15 ulike avdelinger med ca. 550 medarbeidere i et tverrfaglig miljø. Vi har behov for en ny leder av avdeling spesialfag bygg som kan lede arbeidet med å videreutvikle avdelingen som nå består av ca. 35 ansatte. Avdelingen er delt i tre seksjoner – Ombygningsteknikk og spesialkonstruksjoner, Akustikk og Bygningsfysikk. Hver seksjon ledes av en seksjonsleder som rapporterer til avdelingsleder.

Om stillingen

En hovedoppgave vil være å lede og videreutvikle avdelingen, medarbeiderne og avdelingens produkter mht. fag, kapasitet, marked og tjenester. Andre viktige oppgaver vil være:

  • Initiere og lede forbedringsprosesser
  • Sikre avdelingens resultater – økonomisk og faglig
  • Forankre Rambølls verdier og strategier hos medarbeiderne
  • Være delaktig i oppdragsledelse og ha tilbudsansvar
  • Delta i divisjonens ledergruppe og gjennom dette være en sentral bidragsyter til divisjonens vekst samt strategi og markedsutvikling

Hvem vi søker

Vi søker etter en trygg leder som kan bidra til å løse kundens behov, inspirere og lede avdelingen i tråd med overordnet strategi, mål og tverrfaglig samarbeid. Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner vil være:

  • Utdannelse som sivilingeniør/ingeniør eller annen relevant utdanning
  • Ha erfaring fra byggebransjen og gjerne innenfor prosjektering
  • Markeds- og forretningsorientering og evne til å skape merverdi for kunden – være en relasjonsbygger
  • Initiativrik, utadvendt, ambisiøs, strategisk og engasjert som en person
  • Entusiastisk og god til å motivere medarbeidere
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk

Rambøll tilbyr:

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap inn i våre prosjekter til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Apply”-knappen og følge instruksjonene.

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Jørgen Stene, Divisjonsleder Bygg og Spesialfag, Mobil 93 24 30 51, jorgen.stene@ramboll.no

Utvalg og intervjuer vil gjennomføres fortløpende, vi oppfordrer derfor til å sende din søknad så snart som mulig. Vi ser frem til å høre fra deg!

Vis flere stillinger: