Proffselger

Optimera er Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med mer enn 160 utsalgssteder, 1900 ansatte og over 10 milliarder i omsetning. Virksomheten innbefatter Optimera Proff, Optimera Handel, Optimera Logistikk, Optimera Byggsystemer og kjedene Montér, Flisekompaniet og Byggi.

Optimera er en del av det internasjonale konsernet Saint-Gobain, som har 170.000 medarbeidere i 67 land og er Europas største distributør av byggevarer.

FirmaOptimera Hallingdal
FylkeBuskerud
StedGol
Søknadsfrist15.10.2017

Er du god på kunderelasjoner?

Er du nøyaktig? Service- og kundeorientert? Erfaren med CRM-systemer og bruk av data som arbeidsverktøy? Da har vi kanskje jobben for deg!

Optimera sin Proffavdeling i Hallingdal har en medarbeider som går av med pensjon, og i den anledning søker vi en utadvendt, kundeorientert kollega som har et brennende ønske om å lykkes i salg.

Som proffselger i Optimera Hallingdal vil du være del av et stabilt og sosialt team på åtte kollegaer. Du vil overta en allerede opparbeidet kundeportefølje, reising i hele Hallingdal må påregnes.

Arbeidsoppgavene vil bestå i aktiv og operativ kundebehandling, tilbuds- og prisgivning, salgs- budsjett- og oppfølgingsansvar for egen kundeportefølje, samt å gjennomføre kundebesøk og salgsaktiviteter i henhold til planer.

Vi er opptatt av at vi må stå sammen for å bygge vinnere, være offensive og profesjonelle. Det innebærer at vi må tørre å tenke stort, finne løsninger, gå rett på mål og tørre der andre tviler. Da må vi kunne det vi driver med, unngå snarveier som kan gå utover kvaliteten, og ligge i forkant på teknologi og nye løsninger.

Vi kan tilby:

  • Gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Karrieremuligheter
  • Et kollegialt, sosialt og sammensveiset arbeidsmiljø

Spørsmål om stillingen

Knut-Idar Engene

Salgssjef Proff

Telefon 906 98 878

Søk på stillingen her

Vis flere stillinger: