Byggingeniør konstruksjon

Urbanisering, globalisering og klimaendringer utgjør tre av dagens største globale utfordringer – og de har stor innvirkning på infrastruktur og samferdsel. Behovet for å skape tettere og mer velfungerende bomiljøer innenfor eksisterende bystrøk krever bærekraftige, nyskapende og kostnadseffektive ingeniørløsninger.

FirmaRambøll Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist13.10.2017

Divisjon «Bru, konstruksjon og infrastruktur» i Rambøll er i vekst og dekker stadig nye fagområder. Vi søker nå en byggingeniør til å være med i vår videre utvikling. Vi holder til i moderne lokaler på Skøyen i Oslo i et spennende flerfaglig rådgivermiljø.

Om stillingen

Vi trenger en lagspiller som kan jobbe målrettet og selvstendig med prosjektering av konstruksjoner. Vi søker både fagansvarlige og prosjektmedarbeidere.Hos oss får du mulighet til å jobbe innenfor et bredt spekter av konstruksjonstyper. Vi jobber i hovedsak med samferdselskonstruksjoner (tunneler, kulverter, bruer og lignende) men også industriprosjekter. Innen industriprosjekter er hovedfokuset prosjektering av tunge betong- og stålkonstruksjoner. Hos oss får du mulighet til å:

  • jobbe i tverrfaglige prosjekter
  • jobbe selvstendig og i team
  • bli del av et godt faglig og sosialt arbeidsmiljø
  • delta i eksterne og interne prosjekteringsmøter
  • få mulighet til å benytte gode beregnings- og modelleringsprogrammer
  • få mulighet til å være med på prosjekter fra tidligfase til detaljprosjektering

Hvem vi søker

En person som kan jobbe selvstendig og er en lagspiller. Du er opptatt av å gi merverdi for kunden. Du har gjerne erfaring fra oppdragsgjennomføring og/eller erfaring fra større oppdrag innen prosjektering og/eller prosjekteringsledelse.

Den rette personen har:

  • utdannelse innen konstruksjonsfag og er Sivil-/ingeniør
  • interesse for samferdsel- eller industriprosjekter innen konstruksjon
  • god skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk
  • evne til å ta initiativ, se kreative løsninger, og samtidig levere avtalte resultater
  • kjennskap til 3D-modellering og det er en fordel om det er Tekla Structures.

Rambøll tilbyr:

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare. Vi har et godt faglig og sosialt miljø. Det er mange muligheter for aktiviteter i bedriftsidrettslag og sosiale sammenhenger. Det er muligheter for å jobbe på ulike kontorer innenlands og utenlands.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene på denne siden

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Kontaktperson: Knut Harald Resen-Fellie

Knut.Harald.Resen-Fellie@ramboll.no

Vis flere stillinger: