BIM Manager / Koordinator

Urbanisering, globalisering og klimaendringer utgjør tre av dagens største globale utfordringer – og de har stor innvirkning på infrastruktur og samferdsel. Behovet for å skape tettere og mer velfungerende bomiljøer innenfor eksisterende bystrøk krever bærekraftige, nyskapende og kostnadseffektive ingeniørløsninger.

FirmaRambøll Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist14.10.2017

Rambøll ønsker å styrke og utvikle oss innenfor fremtidsrettet og innovativ prosjektgjennomføring. Til dette er det i år etablert en egen BIM-seksjon samferdsel. Seksjonen vil ha en viktig rolle og være en sentral bidragsyter til gjennomføring av våre største og viktigste samferdselsprosjekter. Medarbeiderne i seksjonen vil få spennende oppgaver med stort ansvar og med frihet og muligheter til å utvikle seksjonen, Rambøll og bransjen inn i fremtiden. Arbeidssted vil være Oslo, men Drammen kan også vurderes.

Om stillingene

Vi søker etter personer som kan fylle en eller begge rollene som BIM koordinator og BIM manager i gjennomføring av BIM-/modellbaserte oppdrag, og som ønsker å utforme- og bli del av et utfordrende og stimulerende faglig og sosialt miljø i BIM-seksjonen.

Ansvarsområder i prosjekter vil eksempelvis være overordnet ansvar for BIM i oppdrag, leder av BIM-prosessene og fagansvarlig BIM i oppdrag, ansvarlig for tverrfaglig koordinering, eier av BIM Gjennomføringsplan, ansvarlig for oppsett av regelsjekker og å formidle aksjoner fra koordineringsmøter.

Du kan forvente:

  • Spennende oppgaver i store prosjekter som former morgendagens samfunn
  • Deltakelse i utvikling av et sterkt fagmiljø, og av digital prosjektering i hele Rambøll
  • Gode muligheter for læring og utvikling innenfor et stort spekter av ingeniørfagene

Hvem vi søker

Vi søker etter personer med relevant bachelor- eller masterkompetanse. Arbeidserfaring fra tverrfaglig modellbasert prosjektgjennomføring og ledererfaring vil bli vektlagt.

Vi vil også vektlegge kompetanse på ulike dataverktøy innenfor BIM/modellarbeid og geografisk informasjon samt kunnskap om planprosesser, aktuelle møteformer som f.eks. ICE-møter, standarder, datamodeller og håndbøker som benyttes i samferdselsoppdrag. Kunnskap og erfaring innen følgende vurderes som positivt:

  • Geomatikk og GIS
  • Gemini
  • VDC
  • Programmering / scripting

Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner vil blant annet være:

  • Sterk generell IT-kompetanse og evne til å lære nye IT verktøy
  • God på kommunikasjon, samarbeid og koordinering
  • Markeds- og forretningsorientering
  • Opptatt av og interesse for innovasjon og utvikling

Rambøll tilbyr

Som Nordens ledende samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene på denne siden

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

For mer informasjon om Rambøll Norge AS, se ramboll.no

Kontaktperson for stillingene er Seksjonsleder Eirik S. Kristoffersen, telefon 48232107 eller e-post eirik.storaas.kristoffersen@ramboll.no.

Velkommen som søker!

Vis flere stillinger: