Prosjekteringsledere

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er 30 milliarder kroner (2016), og halvparten av de 7 400 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»

FirmaVeidekke Entreprenør
FylkeOslo
Søknadsfrist08.10.2017

Vårt marked er i vekst og innslag av totalentrepriser er økende. Vi søker derfor dyktige og erfarne prosjekteringsledere til anleggsvirksomheten i Veidekke.

Vi ønsker å skape gode resultater ved effektiv drift, og verdsetter involvering og teamfokus høyt. Vi har et høyt fokus på fagkompetanse og etterlevelse av Veidekkes verdier, som innebærer å være profesjonelle, redelige, engasjerte og grensesprengende.

Veidekke benytter Involverende planlegging i prosjektering som metodikk for å styre fremdriften i prosjekteringsprosessen. Metodikken er utviklet av Veidekke og er i samsvar med selskapets prinsipper for godt forbedringsarbeid. Hensikten med metodikken er å skape flyt i og optimalisering av prosessen. Tilnærmingen til dette er involvering – at alle deltar i planleggingen av egen hverdag. Ved å anvende metodikken er målet å bidra til økt verdi på sluttproduktet samt å redusere kostnadene i produksjonen og i selve prosjekteringsprosessen.

Som prosjekteringsleder vil du lede det totale prosjekteringsarbeidet i anleggsprosjekter.

Arbeidsoppgaver

Som prosjekteringsleder inngår du i prosjektets ledelse ute på prosjekt. Du skal planlegge og styre gjennomføringen av prosjekteringen mot grensesnittene offentlige krav, kunde, innkjøp og produksjon.

Arbeidsoppgavene vil bestå i:

  • Lede og samordne de ulike fagene som utfører prosjekteringsarbeidet, herunder valg av prosjekteringsløsninger og fremdriften i prosjekteringsprosessen
  • Sentral deltakelse i tilbudsarbeid
  • Kundeoppfølging og kontrakthåndtering
  • Fremdriftsplanlegging og oppfølging – i henhold til Veidekkes metodikk Involverende Planlegging
  • Sikre at prosjekteringen skaffer nødvendig produksjonsunderlag og at produksjonen til enhver tid har nødvendig informasjon tilgjengelig
  • Redusere variasjonen i produksjonen, som følge av optimale produksjonsgrunnlag
  • Tilrettelegge for gode arenaer for kommunikasjon, og sikre effektiv informasjonsflyt mellom aktørene i prosjekteringsprosessen
  • Bidra til et godt samarbeid med prosjektleder og anleggsleder med en åpen, systematisk og konstruktiv dialog
  • Gjennomføre tiltak for å utvikle både bedriften, deg selv og dine medarbeidere i henhold til Veidekke sine krav og verdier

Kvalifikasjoner

Du har gode kunnskaper og erfaring innen ledelse, planlegging og gjennomføringen av prosjekter. Du er utdannet ingeniør eller sivilingeniør, og har allsidig erfaring fra anleggsbransjen. Stillingen krever gode kunnskaper innenfor digitale verktøy og samhandlingsprosesser. Du har en involverende arbeidsform, er tydelig og resultatorientert i ditt arbeid. I tillegg må du vise klar forståelse for egen lederrolle, Veidekkes visjon, mål og verdigrunnlag.

Vi tilbyr

Om du blir en del av vårt team får du en selvstendig og ansvarsfull jobb blant dyktige kollegaer i en involverende organisasjon. Du blir en del av et internt nettverk lokalt og i Veidekke sentralt som er i front i utvikling av faget. I vår bedrift har vi en uformell omgangstone og et arbeidsmiljø preget av frihet under ansvar. Vi er løsningsorientert, kompetent og preget av engasjement og vinnervilje. Glimt i øyet og godt humør på arbeidsplassen er viktig for oss. I vår verden er den beste skolen praktisk erfaring i prosjekter. Det er her vi lærer mest og best – i samspill med alle aktørene rundt oss. Som et tillegg har vi gode kurs og utviklingsprogram i Veidekkeskolen. Vi har konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger, og du kan bli medeier i selskapet gjennom vårt aksjeprogram - noe som gir en unik og samlende bedriftskultur.

Spørsmål om stillingen

Ane-Kari Vestre

Sjef marked og anbud

Telefon 924 06 105 

Søk stilling

Vis flere stillinger: