Arbeidsleder Distrikt Hedmark

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er 30 milliarder kroner (2016), og halvparten av de 7 400 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»

Stillingen inngår i Veidekke Industri AS, som er Norges største asfaltentreprenør og Norges nest største produsent av pukk og grus. I tillegg har selskapet betydelig aktivitet innen drift og vedlikehold av det offentlige veinettet i hele landet. Veidekke Industri AS har 1 100 ansatte og omsetter for 4 mrd. (2016).

FirmaVeidekke Industri
FylkeHedmark
StedFurnes
Søknadsfrist15.10.2017

Veidekke Asfalt Distrikt Hedmark utfører oppdrag for kommuner, entreprenører, private.

Vi utfører alle typer asfaltarbeid, plasser, veger, industriområder.

Asfaltfabrikken er lokalisert på Sørli.

Arbeidsoppgaver

Som Arbeidsleder har du driftsansvar for den daglige driften på asfaltlagene, og er bindeleddet mellom driften ute på veien, oppdragsgivere, underentreprenører og Anleggsleder. Du skal tilrettelegge for og ta vare på folkene ute på laget og utvikle dem slik at de kan få gjøre mer av det de er gode på.

Fremdriftsplanlegging gjøres sammen med Anleggsleder, men asfaltlaget skal også involveres. Du må kunne legge mange alternative planer som delvis kan overlappe hverandre. Samtidig må du ikke være redd for å kunne endre planene underveis.

Du skal sørge for at folka på asfaltlaget drar hjem fra jobb like hele som da de kom. Det betyr at du må være forutseende og jobbe i forkant med HMS slik at de farlige situasjonene avverges før de oppstår.

Du er bedriftens ansikt utad og skal være faglig rådgiver overfor våre kunder både under tilbudsregning og befaring. Du skal ikke bare tilby kunden det de spør om, men det de er best tjent med. Du er en kundeveileder og konsulent i større grad enn en ordremottaker.

Kvalifikasjoner

Du bør ha teknisk bakgrunn enten som ingeniør eller fra teknisk fagskole. Vi ønsker at du har erfaring fra enten asfalt/entreprenørbransjen eller fra tilsvarende, og har erfaring i å lede andre mennesker. Det viktigste er at du har solid erfaring fra drift. Gode planleggings og logistikk evner er avgjørende.

Vi ønsker at du kjenner til krav og regelverk i anleggsbransjen og vet noe om og kan håndtere kontrakter slik at du kan etterleve plikter, ivareta våre rettigheter og kan følge opp krav fra byggherre. Det er ikke dumt om du allerede har et faglig kontaktnett i vårt geografiske område, men dette kan bygges opp over tid.

Førerkort min B/BE

Du forstår og gjør deg forstått på norsk (skandinavisk) og engelsk.

Profil

Veidekkes verdier, Profesjonell – Redelig – Entusiastisk – Grensesprengende, er viktige for oss og for å bli en av oss må du kunne stå for disse.

Det er viktig at du er handlekraftig og ikke redd for å ta avgjørelser. Du må være praktisk anlagt og kunne samordne mange ting på en gang. Du tar initiativ og involverer de omkring deg, og du snakker godt med kolleger på alle nivåer.

Om du ikke er av den utadvendte typen må du uansett kunne omgås med mennesker av alle slag. Du må være involverende som leder og være støttende og tilgjengelig for medarbeiderne dine så lenge vi er i driftssesongen.

Vi mener også at du bør være litt utålmodig av deg og ønske framdrift. Samtidig tror vi det er viktig at du ikke lett lar deg stresse, men kan delegere for å kunne håndtere alle oppgavene som en Arbeidsleder møter hos oss. Det er også viktig at du kan koble helt av innimellom.

Om du anser HMS som en del av arbeidshverdagen, har stort pågangsmot og trives når du jobber i team vil det også hjelpe. Vi ser kort og godt etter en drivende god Arbeidsleder som evner å se det totale bildet og som alltid finner den beste veien fremover.

Vi tilbyr

Om du blir vår nye Arbeidsleder blir du en del av en bedrift som er uformelle i sin omgangstone og har et positivt, men til tider hektisk arbeidsmiljø. I vår verden er den beste skolen praktisk erfaring i prosjekter. Det er her, ikke bare du, men vi også lærer mest og best – i samspill med alle aktørene rundt oss.

Som et tillegg har vi mange bra kursopplegg du kan ta gjennom Veidekkeskolen.

Glimt i øyet og god humor på arbeidsplassen er viktig.

Vi har også gode pensjons- og forsikringsordninger i Veidekke og du vil sammen med alle andre i Veidekke få mulighet til å eie egen bedrift gjennom Veidekkes aksjeprogram for ansatte. I dag eier vi over 18 % av aksjene i selskapet, noe som er ganske unikt blant store selskaper i Norge.

Kontorsted vil for tiden være: Arnkvernveien 271 – 2320 Furnes.

Spørsmål om stillingen?

Frank Andersen

901 78 150

Alf Johannessen

92 290 290

Søk stilling

Vis flere stillinger: