Daglig leder i Hellvik Hus Gruppen, Harald Henriksen, holdt åpningstale under jubileumsshowet. Talen gikk over i et humoristisk innslag, hvor Hellvik Hus-historien ble fortalt på to minutter.Daglig leder i Hellvik Hus Gruppen, Harald Henriksen, holdt åpningstale under jubileumsshowet. Talen gikk over i et humoristisk innslag, hvor Hellvik Hus-historien ble fortalt på to minutter.Pål Rake (fra venstre), Magnhild Hadland og Morten Aakre var blant artistene som deltok i jubileumsforestillingen. Hadland hadde også regien.Pål Rake fra Egersund gjorde seg for alvor bemerket gjennom TV2-programmet The Voice. Under festforestillingen takket han blant annet Hellvik Hus-medeier Kjell Olav Henriksen for utallige musikklærer-timer han fikk som liten.

1000 feiret Hellvik Hus

Rundt 1000 mennesker var samlet da Hellvik Hus feiret 70-årsjubileum som bedrift, og Hellvik Hus-kjedens 20-årsjubileum som kjede.

Kjedesamlingen begynte på Grand Hotel i Egersund torsdag, hvor omtrent 100 representanter for Hellvik Hus-kjedens 30 medlemmer var samlet. Det ble to dager med faglig påfyll, med både interne og eksterne foredragsholdere, skriver boligprodusenten i en pressemelding.

Etter kjedesamlingen var slutt arrangerte vi jubileumsforestilling i Egersund Arena. Fredag var det show for kjedens medlemmer i tillegg til spesielt inviterte, mens det på lørdag ble arrangert forestilling for hele Egersunds befolkning.

Forestillingen inneholdt både sang, musikk, dans og humor, hvor poenget var å vise fram det som kulturlivet i Egersund har å by på. På scenen stod blant mange andre Elle Melle, Pål Rake, Magnhild Hadland, Morten Aakre og komiker Kristian Arntsen.

Alt var gratis, inkludert både mat og drikke. Med pause var lengden på forestillingen omtrent 2,5 timer, og totalt var mer enn 1000 publikummere innom.

Lørdag fikk også de av kjedens medlemmer som valgte å bli værende i Egersund i helgen bli med på tur til Egersunds nye turistattraksjon Trollpikken i strålende solskinn.

- Både forestilling og kjedesamling ble meget vellykket. Vi håpet på forhånd at folk skulle like det vi stelte i stand, og det gjorde de. Jeg har bare fått positive tilbakemeldinger, både der og da, og på telefon i etterkant, sier Harald Henriksen, daglig leder i Hellvik Hus Gruppen i pressemeldingen.