Prosjektingeniør

Hæhre Entreprenør AS, er en del av BetonmastHæhre konsernet, og en betydelig aktør innen anleggsvirksomhet i Norge med over 1400 ansatte og 850 anleggsmaskiner i daglig drift i gruppen. Til sammen besitter våre ansatte en unik erfaring og kompetanse. Vi utfører et vidt spenn av entreprenøroppdrag og kan påta oss rollen som totalentreprenør, hovedentreprenør, være del av et arbeidsfellesskap eller utføre konkrete spesialoppdrag.
Bedriften håndterer hele spekteret av kontraktsformer fra totalentrepriser, samspillskontrakter og konkurransepreget dialog til tradisjonelle hovedentrepriser. Ingen oppgave er for spesiell - ingen oppgave er for utfordrende! I vårt arbeid er stolthet et nøkkelord; stolthet over å bidra til verdiskapning, både for samfunnet og for bedriften. Og ikke minst; det gir oss troen på at vi også i framtiden vil sette vår signatur på store utbygginger av samfunnsnyttig infrastruktur landet over.

FirmaHæhre Entreprenør
FylkeHele landet
Søknadsfrist14.10.2017

Vi er i sterk vekst med økt oppdragsmengde og med flere nye og utfordrende prosjekter rundt om i landet. For å håndtere dette og videre befeste vår posisjon i markedet som en av landets ledende og foretrukne entreprenører vil vi nå styrke vår organisasjon ytterligere.

Vi bygger fremtiden - vil du være med?

Prosjektingeniør

Vi ønsker å styrke vår prosjektledelse og fagkompetanse og søker flere yngre ingeniør eller sivilingeniør, gjerne nyutdannet, innen fagområdet bygg og anlegg. Vi søker personer med engasjement og vilje til å lære tekniske ferdigheter og anleggsledelse. Dette er en utviklingsstilling hvor du vil få muligheten til å utføre viktige og relevante arbeidsoppgaver innenfor ulike fagretninger. Du vil arbeide tett sammen med prosjektledelsen ute på et anlegg, og avhengig av dine interesser og evner vil du få anledning til å utvikle deg i en fagrelatert og/eller en administrasjon- og ledelsesbasert retning.

Aktuelle arbeidsoppgaver:

  • Delta i planlegging, gjennomføring og oppfølging av prosjekter, inklusiv oppfølging av underentreprenører.
  • Oppgaver inne kontroll, dokumentasjon og oppfølging mot byggherre
  • Oppgaver innen fremdriftsplanlegging, økonomi og kontraktsoppfølging
  • Prosjektadministrasjon

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

  • Ingeniør eller siv.ing innen bygg og anlegg
  • Kunne benytte ulike dataverktøy og er nysgjerrig på nye systemer og metoder
  • Engasjert, initiativrik og lærevillig
  • Ansvarsbevisst og nøyaktig. Må kunne jobbe selvstendig
  • Lyst til å jobbe ute på anlegg i ulike skiftordninger
  • Nyutdannede vår/høst 2017 oppfordres til å søke

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser i et engasjert og uformelt miljø med korte beslutningslinjer og høyt tempo. Det stilles store krav til kvalitet, pålitelighet og gjennomføringsevne. Du må være fleksibel og kunne jobbe på prosjekter i hele Norge.

Kontaktpersoner:

Martin Melander

Personalsjef

941 92 575

Søk stilling

Vis flere stillinger: