Regiondirektør Øst

Kruse Smith er en av Norges ledende entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet ble etablert i Kristiansand i 1935, og har i dag rundt 880 ansatte fordelt på 10 kontorer langs kysten mellom Bergen og Oslo. Konsernets omsetning i 2016 var cirka 3.9 mrd. Kruse Smith er en innovativ og komplett aktør innen bygg, byggfornyelse, anlegg samt bolig- og eiendomsutvikling. FRA ÍDE TIL VIRKELIGHET er vår visjon. En visjon vi er stolt av å strekke oss etter - gjennom kreativitet, kompetanse og finansiell tyngde.

FirmaKruse Smith
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Vekstambisjoner og markedsutvikling i en spennende utfordrerposisjon

Kruse Smith har utarbeidet ambisiøse mål for sin entreprenørvirksomhet og søker nå en målrettet og drivende regiondirektør som skal løfte virksomheten på Østlandet. Vi ser etter en leder som kan styrke vår markedsposisjon, utvikle porteføljen og bygge organisasjonen med mål om å skape lønnsom vekst. For å lykkes i denne rollen må du ha erfaring fra bransjen, bred fagkunnskap og gode lederegenskaper, kommersiell teft og et ønske om å videreutvikle en virksomhet med et stort potensiale. Stillingen inngår i konsernledelsen og Regiondirektør Øst skal bidra til selskapets totale utvikling.

Er du interessert? Ta kontakt med Visindi ved Jenny Homme, 916 56 102 eller Siri Skauge, 900 91 224. Alle henvendelser behandles konfidensielt, også overfor oppdragsgiver i innledende fase, dersom det er ønskelig. Send inn CV og søknad snarest.

Søk her

Vis flere stillinger: