Det nærmer seg Bygg Reis Deg 2017

Bygg Reis Deg 2017 er definitivt høstens store møteplass i den norske byggenæringen, og en lang rekke bedrifter er nå i full gang med forberedelsene til det store arrangementet.

Totalt er det solgt inn rundt 18.500 kvadratmeter utstillingsområde fordelt på over 500 utstillere – noe som er ny rekord. Dette er dermed et tydelig bevis på at de fysiske møteplassene fortsatt er en meget viktig del av forholdet mellom aktørene i byggenæringen. Bygg Reis Deg er i stadig større grad blitt en møteplass for proffene. Dette var et valg administrasjonen og styret i Bygg Reis Deg tok for flere år tilbake, og er definitivt en av hovedårsakene til at messen har klart å holde stand også i løpet av de senere årene.

For mens andre arrangementer av denne typen har sviktende oppslutning, forsetter Bygg Reis Deg å samle den profesjonelle delen av byggenæringen – og gjør dermed en viktig jobb både for å opprette kontakter mellom nye mulige samarbeidspartnere – men ikke minst gjennom å vise hva byggenæringen står for og kan levere. Hvert andre år blir det presentert en lang rekke spennende nyheter og produkter på messen – og det vil vi definitivt oppleve også i perioden 18. - 21. oktober når messen går av stabelen i år. De senere årene har næringens leverandører gjort mye for å bidra inn mot den grønne omstillingen innen bygg og anlegg – og vi forventer ekstra trykk rundt dette på årets messe.

I år forsterkes også satsingen inn mot konferansedelen av arrangementet, som har fått navnet «Det norske byggemøte». Her legges det opp til et omfattende konferanseprogram i hall A onsdag, torsdag og fredag – og det vil arrangeres en lang rekke seminarer og møter tillegg til dette – mange av disse også initiert av utstillerne selv – i løpet av messen.

Fremover kommer vi i Byggeindustrien til å presentere en rekke nyheter og andre artikler rundt arrangementet – og har du noen spennende nyheter å komme med rundt messen og utstillingene – oppfordrer vi til å ta kontakt med redaksjonen.

Vi i Byggeindustrien har gitt ut det offisielle messemagasinet gjennom en årrekke - også i år produserer vi dette på vegne av Bygg Reis Deg. Messeutgaven for Bygg Reis Deg 2017 kommer ut med Byggeindustrien nummer 16 - som har utgivelse 12. oktober. Her vil du finne mye stoff om og for messen – i tillegg til øvrige artikler og reportasjer som omhandler hele den profesjonelle delen av næringen.

Nå venter en hektisk og spennende periode for både arrangøren og utstillerne før dørene åpner onsdag 18. oktober.