Daglig leder

Gjøvik Graveservice AS ble etablert i 1959 og er en familie-eid, lokal bedrift med snart 60-års erfaring. Selskapet utfører grave- og entreprenøroppgaver for offentlige og private utbyggere i Mjøsområdet og har i dag 45 ansatte. Administrasjon holder til i Hunndalen i Gjøvik kommune.

FirmaGjøvik Graveservice
FylkeOppland
StedGjøvik
Søknadsfrist09.10.2017

Gjøvik Graveservice har vokst kraftig i omsetning og antall medarbeidere de siste årene, og ønsker å styrke selskapet administrativt.

Som Daglig leder har du ansvar for daglig drift, resultat- og personaloppfølging. Du har god forretningsforståelse, evner å se forbedringsområder og utvikle selskapets arbeidsprosesser. For å sikre lønnsomhet vil du være delaktig i anbud, kontraktsforhandlinger og prosjektadministrasjon, men har ikke gjennomføringsansvar. Du kan gjerne har relevant erfaring fra bygg- og anleggsbransje, gjerne prosjektleder som ønsker å ta en ny karriereretning.

Du vil få en sentral rolle i en tradisjonsrik, lokal bedrift med godt omdømme, solid økonomi og dyktige medarbeidere. Lønn etter avtale.

Er du interessert send søknad til e-mail terje@gjovikgraveservice.no, eventuelt ta kontakt med Daglig leder Terje Henriksveen for en uforpliktende samtale, tlf 982 14 542.

Alle henvendelser behandles konfidensielt. Søknadsfrist 09. Oktober 2017

www.gjovikgraveservice.no

Vis flere stillinger: