Prosjektsjef til Teknisk Forvaltning

DNB Næringseiendom AS er et av Norges største eiendomsselskap i privat sektor. Selskapet forvalter et totalt areal på ca. 0,9 mill. kvm, med en verdi på kr. 23,8 mrd., og består av 51 kompetente medarbeidere lokalisert i Oslo og Bergen. DNB Næringseiendom er et heleid datterselskap av DNB Livsforsikring ASA og forvalter eiendomsinvesteringer både i Norge og internasjonalt. Kundeporteføljen består av en rekke solide og attraktive leietakere innen privat og offentlig sektor.

FirmaDNB Næringseiendom
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist20.09.2017

Seksjon Teknisk Forvaltning har ansvaret for leietakerservice, drift og vedlikehold av eiendomsporteføljen inklusive myndighetskrav samt innrednings- og oppussingsprosjekter. Eiendomsporteføljen består av kontorbygg, kjøpesentre og hoteller. Seksjonen har ansvar for å ivareta eiendommene og leietakerne på en best mulig måte. Teknisk forvaltning og markeds-seksjonene er organisert i tverrfaglige forvaltningsteam. Seksjonen har kontorer i Oslo og Bergen.

Om rollen

Arbeidsoppgavene vil være knyttet til videreutvikling av eiendomsmassen, tilpasset kundenes krav og behov. Du blir en aktiv part for utvikling av eiendomsmassen i samarbeid med markeds- og porteføljeansvarlige. I denne rollen er du ansvarlig for definering og programmering, utredning og gjennomføring av byggeprosjektene – i ombygging og rehabiliterings prosjekter. Andre arbeidsoppgaver er budsjettering, oppfølging av kostnadssiden i prosjektene, entreprise og intern kontroll/SHA.

Vi ser etter deg som er sosial og trygg i møte med andre, som er resultatorientert, har gode samarbeidsevner og er dyktig på forventningsavklaring.

Ønskede kvalifikasjoner

  • Teknisk utdannelse på høyskolenivå, gjerne med økonomisk tilleggsutdannelse
  • Flere års erfaring fra tilsvarende bransjerelatert arbeid og prosjektledelse

Hovedarbeidssted vil være Bergen og noe reisevirksomhet må påregnes. Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til

Eiendomssjef Tore Grimstad

(tore.grimstad@dnb.no) – telefon 815 44 100.

Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser og utfordrende arbeidsoppgaver i ett av Norges største eiendomsselskap i privat sektor.

Søk stilling

Vis flere stillinger: