Anleggsleder

Jobzone har en visjon om å være den beste arbeidsgiver i bemanningsbransjen. Vi jobber tett mot kunder og vikarer innenfor de fleste yrkesområder, både i privat og offentlig sektor. Jobzone er det største norskeide bemanningsselskapet med over 40 lokale kontorer. 8000 medarbeidere fikk vikariater eller faste jobber gjennom Jobzone i 2016.

FirmaW. Giertsen Tunnel
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfristsnarest

For å styrke operativt team søker vi en dyktig og motivert anleggsleder!

Hva kan vi tilby?

En utfordrende lederstilling innen anleggsvirksomhet/vann og frostsikring, som krever høy faglig spisskompetanse. Konkurransemessige betingelser. Stor grad av frihet, krevende kunder og en arbeidshverdag på reisefot. Å være endel av et anerkjent og fremtidsrettet selskap med lang historie i Bergen.

Hvem vil kunne trives og mestre sammen med oss?

Du har ledererfaring fra landbasert anleggsvirksomhet, og du trives med reisejobb. Det er en fordel med erfaring fra tunnelarbeid. Et absolutt krav er ledererfaring fra bygg&anlegg. Av utdannelse har du teknisk fagskole eller ingeniør. Relevant arbeidserfaring med utgangspunkt i fagbrev innen bygg&anlegg kan kompensere for manglende utdannelse. Høy motivasjon for å tilegne seg faget. Du arbeider strukturert og har god gjennomføringsevne. Du oppnår raskt tillit både hos medarbeidere, kunder og ledelse.

Sentrale arbeids- og ansvarsområder

Som anleggsleder har du ansvaret for å planlegge og gjennomføre prosjektene du er tildelt. Videre har du ansvaret for pågående produksjon og fremdriften av denne på de ulike anleggende du har ansvar for herunder rapportering.

Øvrig

Det er avgjørende å beherske norsk språk flytende muntlig og skriftlig i tillegg til gode engelskkunnskaper. Videre er det viktig å beherske data som arbeidsverktøy.

Vi imøteser søknadsbrev med vedlegg av cv. Vær tydelig i søknadsbrevet om hvorfor du søker akkurat denne stillingen.

Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte Trude S. Phillips ved Jobzone Bergen på telefon: 91691334.

Søk på stillingen her

Vis flere stillinger: