Lund+Slaattos fire partnere: Inge Ormhaug, Åse Helene Mørk, Espen Pedersen og Pål Biørnstad. Mørk tar nå over som daglig leder i firmaet.

Mørk ny partner og daglig leder i Lund+Slaatto Arkitekter

Åse Helene Mørk tar over som daglig leder i Lund+Slaatto Arkitekter. Hun går samtidig inn som partner i firmaet.

Åse Helene Mørk har vært ansatt siden 2008 og har de seneste årene jobbet i ledelsen av firmaet som assisterende daglig leder og HR-ansvarlig.

- Det er et viktig og naturlig skritt at Åse Helene nå blir daglig leder og partner. Hun har over flere år vært en sentral ressurs for kontorets forretningsmessige utvikling,  sier Pål Biørnstad, partner og faglig leder i Lund+Slaatto i en melding.

De øvrige partnerne i Lund+Slaatto er Pål Biørnstad (faglig leder og styreleder), Espen Pedersen (faglig leder) og Inge Ormhaug. Lund+Slaatto har i dag 52 ansatte bestående av både arkitekter og interiørarkitekter.

Lund+Slaatto ble opprettet i 1958 og i dagens form som aksjeselskap i 1987.

Kontoret er blant annet kjent for sine historiske prosjekter, som St. Halvard kirke (1966) og Chateau Neuf (1970). I 2014 mottok kontoret Statens Byggeskikkpris for hovedkontorene til NSB og Gjensidige, og ferdigstiller for tiden flere større prosjekter som Arkivenes Hus i Stavanger, Arena Ulstein i Ulsteinvik og boligprosjektet Munch Brygge i Bjørvika.