Leder av vår satsning mot Service & Vedlikehold

IcopalTak har totalt ti avdelinger og beskjeftiger over 200 taktekkere. Det gjør oss til en av Norges største takentreprenør målt i omsetning og menneskelige ressurser. IcopalTak tekker alle typer bygg og boliger og vi er også store på radonsperrer. Vårt kvalitetssikringssystem gjør oss profesjonelle i alle ledd, også med overlevering av FDV-rapporter og sluttdokumentasjon. Vi utfører alle typer rehabilitering / nybygg av flate tak. Alt fra næringsbygg, større borrettslag, eneboliger og garasjer. Vi satser også mot service & vedlikehold

FirmaIcopalTak
FylkeAkershus
StedFjellhamar
Søknadsfrist28.09.2017

Vi ønsker å utvide vårt fokus mot Service og Vedlikeholdsmarkedet, og søker en proaktiv leder som har kunnskap, drivkraft og evne til å lede denne satsningen for oss i Norge. Vi søker deg som har kombinasjonen av faglig tyngde og forretningsfokus. Du vil få direkte personalansvar for service og vedlikeholdsteamet på våre største avdelinger i Trondheim, Stavanger og Fjellhamar, og skal bidra aktivt for å øke total omsetning innen dette segmentet i hele Norge.

Arbeidsoppgaver:

  • oppfølging og utvikling av eksisterende kundeportefølje
  • oppsøkende salg mot nye kundegrupper
  • utvikling av produktportefølje
  • daglig drift av satsningsområdet Service & Vedlikehold
  • budsjett og resultatansvar

Ønskede kvalifikasjoner:

  • god erfaring fra løsningssalg og forhandlinger
  • solid markeds- og forretningsforståelse
  • teknisk bakgrunn, gjerne ingeniør, teknisk fagskole eller fagbrev/mesterbrev
  • solid teknisk forståelse, helst erfaring fra bygg og anlegg eller eiendom
  • erfaring med personalansvar av teknisk fagpersonell er en fordel

Personlige egenskaper:

For å lykkes i rollen må du trigges av å skape verdier for både kunder og egen organisasjon. Du må ha evne og vilje til å stå på, og se forretningsmuligheter der de finnes. Å være sterk på relasjonsbygging og kommunikasjon er viktige egenskaper. Det samme er evnen til å jobbe selvstendig samtidig som du er dyktig til å koordinere og lede andre. Du er strukturert og trives med en hektisk hverdag.

Vi tilbyr:

En spennende mulighet for en nøkkelrolle som skal være med å bygge noe nytt i et markedsledende selskap. IcopalTak kan tilby konkurransedyktige betingelser og svært gode sosiale ordninger. IcopalTak er et selskap som satser på å utvikle sine medarbeidere, og organisasjonen preges av stor åpenhet og lav turn-over. Miljøet beskrives best som profesjonelt uformelt. Ditt arbeidsted vil være på vårt hovedkontor på Fjellhamar, men rollen vil kreve en del reisevirksomhet.

Søknadsfrist 28. september.

Kontaktpersoner:

Glenn Sørlie

Direktør IcopalTak

92 02 11 81

glenn.soerlie@icopal.com

Bo Spånberg

Personalsjef

95 14 68 30

bo.spanberg@icopal.com

Søk stilling

Vis flere stillinger: