Prosjektleder

AF Decom er Norges største rivingsentreprenør. Vi tar på oss oppdrag og miljøsanering av bygninger, industrianlegg, skipsvrak og andre type installasjoner og anlegg i hele Norge. Sikker og skadefri riving med høy grad av gjenvinning av industrielle anlegg har blitt vårt spesialområde. En ny og moderne maskinpark og kvalifiserte medarbeidere gjør det mulig for AF å rydde opp fra fortiden og klargjøre for fremtiden. AF Decom er sertifisert av DNV i henhold til NS EN ISO 9001 / 14001.

FirmaAF Decom
FylkeOslo
Søknadsfrist30.09.2017

AF Decom søker etter prosjektleder til miljøparker.

AF Decom drifter Norges mest moderne miljøpark og trenger deg med på laget for ytterligere vekst. Vi har høye ambisjoner om å videreutvikle dagens høyteknologiske konsept, og trenger derfor flere dyktige medarbeidere.

Som prosjektleder i AF vil du få mye handlingsfrihet, ansvar og spennende utfordringer i en variert hverdag. Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling på tvers av tradisjonelle faginndelinger. AF har konkurransedyktige og prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram.

Hvem leter vi etter?

Du har en sterk motivasjon til å være med på vinnerlaget og å prestere gode resultater i samarbeid med dyktige medarbeidere. Det er en forutsetning at du er forretningsorientert og har god økonomisk forståelse. Vi ser at du som prosjektleder har en selvstendig lederstil og er en god relasjonsbygger. Du evner å skape tillit og engasjement, både blant kunder og medarbeidere. Du bør være ambisiøs, nysgjerrig og evne å tenke nytt.

Du har gjerne høyere teknisk utdannelse og relevant erfaring fra bygg- og anleggsbransjen.

Som prosjektleder vil du være AF Decom sitt første kommunikasjonsledd ut mot våre kunder. Du vil også bidra aktivt i videreutvikling av vårt miljøpark-konsept.

Noe reising må påregnes.

Spørsmål om stillingen

Ellen Gunderson

Personal- og HMS-sjef

Telefon 936 15 107

Amund Lien

Direktør

Telefon 951 90 109

Søk stilling

Vis flere stillinger: