Administrerende direktør

RBI Group AS med datterselskaper produserer og har hoveddistribusjon i Fredrikstad, sentralt i vakre Østfold. Herfra betjenter vi kunder i Norge, Sverige og Danmark. Nærmere 50.000 paller går gjennom vår distribusjon årlig. Vi er totalt ca. 50 ansatte fordelt på logistikk, økonomi, kundesenter, IT, salg og marked. Kundesenteret i Fredrikstad betjener kunder fra Norge og Sverige. Våre kunder er forhandlere innenfor byggevare- og farge/interiørprodukter. Sammen med våre forhandlere har vi opparbeidet store markedsandeler på gulv- og panelprodukter.

RBI Group AS er Norges største leverandør av harde gulv (laminat og parkett) og hvert 6 parkett og laminatgulv som legges hvert år kommer fra oss. Panelproduktene, Smartpanel, kommer fra egne fabrikk og distribueres til byggevarehandelen i Norge og Sverige. RBI er gode på innovasjon og produktutvikling og har mange spennende og markedstilpassede lanseringer nært forestående.

RBI Group AS er en betydelig aktør i det norske byggevaremarkedet og omsatte i 2015 for over 500 millioner.

FirmaRBI Group
FylkeØstfold
StedFredrikstad
Søknadsfrist30.09.2017

Ledelse - virksomhetsstyring - forretningsutvikling

Administrerende direktør skal lede og videreutvikle selskapet fra gründerfasen og inn i en mer moden industriell fase.

Selskapet står foran flere spennende lanseringer og har et stort internasjonalt potensial. Vi søker en erfaren leder med relevant erfaring fra vekstselskaper, som er god på virksomhetsstyring, og som har et godt strategisk perspektiv som kan bidra til å løfte organisasjonen. Det er en fordel om kandidaten har erfaring fra byggevarebransjen. Arbeidssted vil være ved hovedkontoret i Fredrikstad.

For mer utfyllende informasjon og søknad på stillingen, se FINN-kode 103939561.

Ta kontakt med Senior Bedriftsrådgiver Tor-Ivar Pettersen i Bright Performance på telefon 480 67 010 dersom du har spørsmål om stillingen.

Vis flere stillinger: